Antena Meniu Search
x

Mărturii teribile ale mămicilor operate în urmă cu două luni de falsa doctoriţă de la ginecologie, o femeie cu 8 clase

Apar mărturii teribile ale mămicilor operate în urmă cu două luni de falsa doctoriţă de la ginecologie, o femeie cu 8 clase. Daniela Bîrsan nu a reuşit să ia capacitatea şi să se înscrie la liceu, dar se recomanda medic rezident.

de Redactia Observator

la 13.02.2019, 13:28

Apar mărturii teribile ale mămicilor operate în urmă cu două luni de falsa doctoriţă de la ginecologie, o femeie cu 8 clase. Daniela Bîrsan nu a reuşit să ia capacitatea şi să se înscrie la liceu, dar se recomanda medic rezident şi participa activ la opraţiile de cezariană ale doctoriţei Dragu, de la Spitalul Judeţean Ilfov.

Florentina Vâlcu, din Bucureşti, ne-a scris şi ne-a povestit că a fost pacienta "doctoriţei" Raluca Bîrsan, o tânără de 30 de ani care a absolvit doar 8 clase. 

"Sunt pacienta doamnei doctor Roxana Dragu. Am două cezariene, prima în noiembrie 2015, a doua în decembrie 2018, ambele închise de Raluca! Raluca participa la operaţie împreună cu doamna doctor şi tot ea m-a cusut la ambele. Am urmărit totul de la început până la final, în tavanul din oglinzi.

Era prezentată ca rezidentă, sau mâna dreaptă a doctorie. Participa inclusiv la ecografiile care aveau loc în spital, mie mi-a făcut şi ecografie. Ce-i drept, era săritoare, ajuta mereu. Dar aşa ceva trebuie pedepsit. S-a jucat cu viaţa noastră!", a scris Florentina.

Pe acelaşi subiect

O altă pacientă, care a dorit să-şi păstreze anonimatul, a avut de asemenea două naşteri, în 2015 şi 2018, ultima, chiar pe 18 decembrie 2018: "Domnişoara m-a cusut, m-a făcut praf, nici azi nu sunt vindecată."

Femeia de 30 de ani care a lucrat timp de 10 ani în Secţia de Ginecologie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ilfov n-a dat Capacitatea, a intrat la liceu cu media 1,68 și a abandonat definitiv Școala de Arte și Meserii "Unirea" în clasa a IX-a.

Reprezentanţii Spitalului Judeţean Ilfov afirmă că, din documentele pe care le au în contractul de voluntariat al Ralucăi Daniela Bârsan, aceasta este medic şi a lucrat ca voluntar în unitatea medicală, având anumite competenţe limitate.

Ei spun că sunt în derulare mai multe anchete: una administrativă, a CJ Ilfov, una a Seviciului de Investigare a Fraudelor, pentru a se stabili dacă diploma este falsă, şi una internă, în secţia de ginecologie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Mărturii teribile ale mămicilor operate în urmă cu două luni de falsa doctoriţă de la ginecologie, o femeie cu 8 clase