Antena Meniu Search
x

Românul care şi-a ucis prietenul în Spania a fost dat pe mâna poliţiei de fratele lui

Românul care şi-a ucis prietenul în Spania a fost dat pe mâna poliţiei de fratele lui. Tânărul şi-a recunoscut crima şi a fost dus la reconstituire, în livada de măslini unde a aruncat corpul victimei sale.

Românul care şi-a ucis prietenul în Spania a fost dat pe mâna poliţiei de fratele lui. Tânărul şi-a recunoscut crima şi a fost dus la reconstituire, în livada de măslini unde a aruncat corpul victimei sale.

I.C.M., un român de 25 de ani care trăia în Herencia şi lucra ca zidar, şi-a ucis prietenul, Jesus Mora, apoi l-a abandonat fără suflare într-o livadă de măslini. Dus la reconstituire, la 4 zile după crimă, tânărul român a recunoscut totul.

El le-a spus anchetatorilor că se înţelegea foarte bine cu victima sa, erau prieteni, dar că în dimineaţa crimei, vineri, s-au certat în maşina acestuia. Mergeau împreună spre Miguelturra, unde Jesus era proprietarul unui magazin de feronerie.

Cei doi s-au luat la bătaie în maşină, românul l-a lovit violent cu pumnii, apoi a coborât şi cu o unealtă de agricultură i-a aplicat o singură lovitură, la nivelul gâtului. Românul crede că i-a secţionat jugulara victimei sale, absolut acidental. Bărbatul a murit pe loc.

Pe acelaşi subiect

După crimă, tânărul s-a urcat la volan, a mai mers un kilometru şi jumătate şi şi-a abandonat victima într-o gropă, între măslini. Spune că era foarte speriat şi a fugit. Mai târziu, el a sunat un frate care trăiește în Villarrubia de los Ojos și i-a spus că a făcut "ceva oribil". 

Fratele a suna timediat la poliţie şi a spus ce s-a întîmplat, după ce îl sfătuise pe criminal să se predea. După câteva ore acesta s-a prezentat la un post de poliţie din Ciudad Real.

Avocatul tânărului crede că acesta are probleme psihice, scrie La Tribuna de Ciudad Real, pentru că a povestit totul cu o naturaleţe teribilă. În plus, fratele lui le-a spus poliţiştilor că tânărul suferea de mai multă vreme de depresie şi încercase să se sinucidă. 

Fratele criminalului a mai dezvăluit că el şi victima aveau o relaţie de prietenie foarte bună, de Crăciun luând masa împreună cu familia victimei. Avocatul românului spune că în ciuda cooperării cu poliţiştii, acuzatul nu a ştiut să ofere un motiv pentru crimă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Românul care şi-a ucis prietenul în Spania a fost dat pe mâna poliţiei de fratele lui