Antena Meniu Search
x

Românca torturată şi batjocorită timp de 10 ani de un italian: 'Mi-a spus că de la el plec doar moartă'

Mihaela Maricela Condrea, românca sechestrată, torturată şi batjocorită timp de 10 ani de un italian, a vorbit pentru prima dată după ce a fost eliberată din beciul groazei.

Mihaela Maricela Condrea, românca sechestrată, torturată şi batjocorită timp de 10 ani de un italian, a vorbit pentru prima dată după ce a fost eliberată din beciul groazei.

Femeia a apărut, seara trecută, în emisiunea Pomeriggio Cinque, difuzată pe Canale 5 şi a povestit ororile prin care a trecut timp de 10 ani.

Drama româncei a început în anul 2007, atunci când a ajuns în oraşul Lamezia Terme (Calabria) pentru a munci la o familie de italieni ca îngrijitoare.

Mihaela avea grijă de soţia lui Aloisio Francesco Rosario Giordano (50 de ani), bărbatul care avea să devină cel mai negru coşmar al ei.

Pe acelaşi subiect

La scurt timp după ce a ajuns în Lamezia, femeia de care avea grijă românca a murit, astfel că a rămas singură cu văduvul italian.

Încă de la moartea soţiei sale, italianul a sechestrat-o pe româncă şi a supus-o unor abuzuri de neimaginat.

Românca torturată şi umilită timp de 10 ani în Italia a fost ţinută în condiţii mizere într-un beci

Româncă sechestrată, torturată şi umilită timp de 10 ani

În cei 10 ani petrecuţi în captivitate, românca a fost ţinută închisă într-un beci, într-o mizerie de nedescris.

Mihaela a fost bătută, legată de pat cu un lanţ, obligată să mănânce excremente şi violată chiar şi în timpul celor două sarcini pe care le-a avut.

Românca şi-a început povestea precizând că monstrul a început să o bată încă de pe vremea când soţia lui era în viaţă. Mihaela a explicat că bărbatul o bătea atât pe ea, cât şi pe soţia lui bolnavă de cancer.

Apoi, românca a mărturisit un alt apect oribil din viaţa petrecută în Italia: "M-a violat continuu, încă de la început, de când abia sosisem în casa lui".

Pentru că nu avea încredere în nimeni şi din cauza faptului că trăia într-o frică continuă, românca a povestit că nu a spus nimic nimănui despre drama sa nici măcar atunci când a ajuns la spital pentru a naşte.

"El, tot timpul cât am fost însărcinată, nu a făcut altceva decât să îmi repete că dacă voi îndrăzni să spun ceva la spital, nu voi mai ieși vie de acolo. Nu-l interesa nimic de copil, ce s-ar putea întampla cu el, îmi repeta mereu, așa cum a făcut-o de când am intrat în casa lui, că eu de la el plec doar moartă. De frică nu am spus nimănui, nimic, chiar dacă eram întrebată de medici și asistente dacă am nevoie de ceva anume. El deja le spusese că eu fiind româncă nu vorbesc italiana și nici nu o înțeleg, deci vorbea el pentru mine", a declarat Mihaela pentru Canale 5.

'M-a cusut cu aţă de pescuit după ce mi-a spart capul cu un ciocan'

Românca sechestrată timp de 10 ani a povestit la emisiunea Pomeriggio Cinque mai multe episoade de violenţă extremă şi abuzuri de neimaginat la care a fost supusă de italian.

"Prima dată m-a cusut când am încercat să fug și aproape m-a omorât în bătaie, a doua oară mi-a spart capul cu un ciocan. A treia oară când s-a întâmplat m-a lovit cu o bucată de lemn, am trei cicatrici în cap în urma acestor lovituri. Când m-a lovit cu ciocanul eram în mașină, el a luat ciocanul și a început să mă lovească ba chiar îl învăța și pe copil să o facă, mă loveau amândoi în același timp. După ce am stat o noapte întreagă cu capul spart, cu rana sângerândă, a doua zi m-a cusut cu un ac și fir de pescuit. În timp ce mă cosea mi-a spart un alt vas de sânge care mi-a provocat altă hemoragie", a povestit cu ochii în lacrimi românca.

Românca a fost eliberată, anul trecut, după o operaţiune în forţă a carabinierilor din Calabria.

Deşi a fost pusă în libertate, Mihaela Condrea trebuie să trăiască în continuare în Italia pentru a pueta depune mărturie în procesul italianului.

Primul termen în proces este însă pe 24 ianuarie 2019.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Românca torturată şi batjocorită timp de 10 ani de un italian: 'Mi-a spus că de la el plec doar moartă'