Antena Meniu Search
x

Mașina căzută în Dunăre cu o familie întreagă a fost găsită. Salvatorii au avut o mare surpriză când s-au uitat în interior

Cele două echipaje de scafandri care au căutat maşina care a plonjat în Dunăre și care avea în interior o familie, au reușit să scoată automobilul la suprafață.

Cele două echipaje de scafandri care au căutat maşina care a plonjat în Dunăre și care avea în interior o familie, au reușit să scoată automobilul la suprafață.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Caraş-Severin, Elena Târlă, scafandrii au identificat maşina care a plonjat sâmbătă în Dunăre. Cu ajutorul unei macarale, au reuşit să o scoată la suprafaţă.

În mașină, însă, nu era nimeni. Nu au găsit nicio urmă a familiei dispărute - o mamă, un tată și cei doi copii, între care și o fetiță de trei ani.

”Au reuşit să scoată autoturismul din apă, însă în interior nu se află nicio persoană”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Caraş-Severin.

Pe acelaşi subiect

Cei şase scafandri care le-au căutat, duminică, pe cele patru persoane dispărute au anunţat că se retrag, însă căutările vor continua cu ambarcaţiuni.

Din accidentul tragic s-a salvat doar șoferul mașinii. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Caraş- Severin, Cecilia Dăneţ a declarat că bărbatul le-a povestit poliţiştilor că mergea la cumpărături cu familia care a rămas în autoturism.

Cel mai probabil, şoferul, care avea permis de conducere de şapte luni, a pierdut controlul volanului, după ce nu a adaptat viteza la condiţiile de drum.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Mașina căzută în Dunăre cu o familie întreagă a fost găsită. Salvatorii au avut o mare surpriză când s-au uitat în interior