Antena Meniu Search
x

Cine sunt părinţii căzuţi cu maşina în Dunăre, alături de copiii lor: ”o familie mai săracă, dar nişte oameni extraordinari!”

Echipaje de la ISU Caraş-Severin şi scafandrii de la Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi şi Arad au scos duminică, din Dunăre, maşina scufundată

Echipaje de la ISU Caraş-Severin şi scafandrii de la Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi şi Arad au scos duminică, din Dunăre, maşina scufundată cu o zi înainte, în care se aflau cinci persoane, între care un copil de 3 ani. Doar şoferul maşinii care a căzut în fluviu a reuşit să iasă din apă. Pasagerii, o familie cu doi dintre copii lor, sunt dispăruți.

În zona accidentului fluviul are 9 metri adâncime, curenţii sunt foarte puternici, iar apa are doar 5 grade. Ei au încercat să găsească şi sâmbătă victimele accidentului, dar au abandonat operaţiunea odată cu venirea serii, ceea ce s-a întâmplat şi duminică seara.

Familia pe care o caută pompierii se numeşte Jurj, iar tatăl, Bănuţ, este un muzicant cunoscut în zonă. Localnicii au declarat, pentru Adevărul, că aceștia sunt nişte oameni cumsecade.

Pe acelaşi subiect

"Sunt o familie mai săracă, dar sunt nişte oameni extraordinari. Bănuţ, săracul, a fost plecat prin străinătate şi cânta şi el pe unde apuca să facă bani ca să-şi crească copiii. El a crescut copil sărac, dar era cinstit şi un om extraordinar. Mai au acasă un băiat şi o fată, minori, dar şi o fată mai mare care e căsătorită. În maşină cu ei era băiatul cel mare.", a declarat o vecină din Sicheviţa. Vecina a mai dezvăluit că localnicii vor să strângă bani şi îi vor ajuta pe copii cu cheltuielile.

"E o tragedie mare. Deocamdată nu ştie nimeni cum s-a întâmplat. Sunt pe malul apei şi aşteptăm să vedem ce să întâmplă, că nu i-au găsit până acum. Mai are trei copii, cinci au fost de toţi", a  declarat şi Nicolae Kramer, primarul comunei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bănuţ Jurj are 48 de ani, soţia lui 40, iar cu ei călătoreau fiul lui mai mare, 22 de ani,  şi cu fiica cea  mai mică, trei ani. 

Sursa: Adevărul

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Cine sunt părinţii căzuţi cu maşina în Dunăre, alături de copiii lor: ”o familie mai săracă, dar nişte oameni extraordinari!”