Antena Meniu Search
x

Maşină căzută în râul Dâmboviţa din Bucureşti. Tânără transportată de urgenţă la spital (Video)

Accident teribil în Capitală. O maşină a căzut în râul Dâmboviţa din Bucureşti, iar una dintre victime a fost transportată de urgenţă la spital.

Accident teribil în Capitală. O maşină a căzut în râul Dâmboviţa din Bucureşti, iar una dintre victime a fost transportată de urgenţă la spital.

(Actualizare): Conducătorul auto care a plonjat cu maşina în Dâmboviţa a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. Poliţiştii fac primele cercetări pentru stabilirea cauzelor care au dus la accident.

(Actualizare): Şoferul maşinii căzute în Dâmboviţa şi pasagera sa în vârstă de 20 de ani au fost răniţi. Medicii au luat decizia ca amândoi să fie transportaţi de urgenţă la Spitalul Universitar din Capitală. 

Pe acelaşi subiect

(Actualizare): Accidentul s-a produs în jurul orei 20:50. Şoferul maşinii, un tânăr de 37 de ani, se deplasa pe Spaiul Independenţei dinspre Pod Eroilor, către Pod Grozavesti. Ajuns la Podul Cotroceni, a efectuat virajul stânga către Sos. Cotroceni, moment in care a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar astfel autoturismul a plonjat în râul Dambovita.

Accidentul s-a produs pe Splaiul Independenţei din Capitală, în zona Facultăţii de Sport. Au fost găsite două persoane care au ieşit singure la mal, conştiente. Una dintre victime se afla în stare de hipotermie.

La locul accidentului au ajuns scafandrii, două echipaje Smurd şi o autospecială de stingere.

Din primele informaţii, o tânără a fost transportată de urgenţă la Spitalul Universitar din Capitală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Maşină căzută în râul Dâmboviţa din Bucureşti. Tânără transportată de urgenţă la spital (Video)