Antena Meniu Search
x

Maşină de Poliţie, accident devastator în Buchin, Caraş-Severin

O maşină de Poliţie a fost implicată într-un teribil accident rutier în Buchin (Caraş-Severin), în timp ce însoţea o ambulanţă la Timişoara.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 15.01.2020, 14:26

O maşină de Poliţie a fost implicată într-un teribil accident rutier în Buchin (Caraş-Severin), în timp ce însoţea o ambulanţă la Timişoara.

Un singur poliţist se afla în maşina spulberată după un impact devastator, iar starea acestuia este extrem de gravă.

Accidentul s-a produs pe DN 6, între Caransebeş şi Orşova, în zona localităţii Buchin din judeţul Caraş-Severin.

Potrivit unor surse, autospeciala de Poliţie marca Dacia Logan, ce aparţine IPJ Teleorman, s-a lovit puternic cu o altă maşină.

Pe acelaşi subiect
Maşina de Poliţie, distrusă în cumplitul accident din Buchin

În urma impactului, agentul de poliţie a suferit leziuni grave şi a rămas încarcerat în maşină.

sursa video: DRDP Timişoara

Potrivit DRDP Timişoara, accidentul s-a produs pe DN 6 la Buchin, iar pe lângă maşina de Poliţie, în eveniment au fost implicate o autocamionetă şi două TIR-uri.

"Astăzi, în jurul orei 11.50, pe  DN 6 la km 446 +500 m, la ieșire din localitatea Buchin, s-a produs un accident de circulație în care este implicata o autospeciala de politie, în următoarele împrejurări:

Din primele informații, o Ambulanță care se deplasa în direcția Caransebes, transportând un bolnav psihic la un spital din județul Timiș, ar fi efectuat o manevră de depășire, intrând în coliziune cu o autoplatformă care circula pe sensul opus.

 Autospeciala de poliție condusă de un polițist din cadrul IPJ Teleorman, aflat în misiune de însoțire a acesteia, ar fi efectuat o manevră de depășire similară lovind frontal cu partea stângă aceeași autoplatformă, ulterior fiind proiectata intr-un ansamblu TIR care circula in aceeași direcție de mers.

 Din accident a rezultat rănirea polițistului care a fost transportat la spital, iar în acest moment i se acordă îngrijiri medicale de specialitate", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Accident cumplit la Buchin, în Caraş-Severin

Conform unor surse, maşina de Poliţie se deplasa către Timişoara şi ar fi fost în misiune, având semnalele acustice şi luminoase pornite.

Poliţistul însoţea o ambulanţă care se deplasa la spital cu un bolnav psihic.

Ambulanţa, care circula în faţa maşinii de Poliţie, a intrat într-o depăşire şi s-a izbit violent de un autoturism care tracta o platformă.

Maşina de Poliţie a făcut aceeaşi depăşire şi a intrat în coliziune laterală cu platforma, impactul fiind devastator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Maşină de Poliţie, accident devastator în Buchin, Caraş-Severin