Antena Meniu Search
x

Copil bătut şi umilit în clasă, de faţa cu învăţătoarea, de un coleg, în Bucureşti

Un elev de clasa a V-a a fost bătut şi umilit în clasă, de un coleg, chiar de faţă cu o învăţătoare, la o şcoală din Bucureşti.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 15.01.2020, 12:06

Vezi și

Un elev de clasa a V-a a fost bătut şi umilit în clasă, de un coleg, chiar de faţă cu o învăţătoare, la o şcoală din Bucureşti.

Copilul în vârstă de 11 ani ar fi fost lovit cu pumnul în faţă, moment în care a leşinat, în ciuda faptului că în clasă se afla şi învăţătoarea, care încerca să îi despartă pe cei doi.

Totul s-a întâmplat de 5 decembrie 2019, la şcoala numărul 181 din Bucureşti, iar scandalul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Imaginile au fost publicate abia după ce părinţii copilului bătut au cerut în instanţă ca acestea să le fie puse la dispoziţie de directorul şcolii, care a refuzat să facă acest lucru de bunăvoie.

Pe acelaşi subiect

Pe imagini se poate observa cum băiatul stă în banca lui, iar la un moment dat, un coleg, vizibil mai bine dezvoltat, se urcă pe el şi începe să îl lovească.

Elevul mai mic ripostează de mai multe ori, iar cearta dintre cei doi este auzită şi de învăţătoare.

Aceasta intervine, însă cei doi continuă să se lovească până la momentul în care elevul mai mare îl loveşte pe colegul său cu pumnul în faţă.

În urma loviturii, copilul a leşinat, iar întreaga faţă i s-a umplut de sânge.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Copil bătut şi umilit în clasă, de faţa cu învăţătoarea, de un coleg, în Bucureşti