Antena Meniu Search
x

Video Doi bătrâni, la un pas de moarte în timp ce se întorceau de la cimitir. Mașina lor s-a răsturnat după ce s-a lovit de un alt autoturism

Imagini şocante înregistrate de camerele de supraveghere dintr-o localitate din Mureş. O maşină s-a răsturnat după ce s-a lovit de un autoturism parcat. Ocupanţii, doi bătrâni soţ şi soţie, au fost în pericol de moarte. A fost nevoie ca pompierii de la descarcerare să decoperteze maşina ca să poată să-i scoată pe răniţi. 

de Redactia Observator

la 08.12.2020, 08:40

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Martor: "A tras volanul şi a ricoşat. Şi s-a răsturnat. Aşa se văd şi urmele acolo. Că maşina aici era parcată".

Varianta martorului e confirmată de imaginile surprinse de camerele de supraveghere din localitatea Sângeorgiu de Mureş. În maşina care s-a răsturnat erau doi bătrâni, soţ şi soţie, care, după accident, au rămas blocaţi în autoturism. A fost nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare.

Cristian Ovidiu Porav, ISU Mureş: "A fost o intervenţie dificilă deoarece cele două victime se aflau căzute în autoturism. Deşi erau în stare conştientă, poziţia lor era destul de dificilă. A fost necesară decopertarea autoturismului pentru extragerea acestora".

Primul a fost scos bătrânul. A urmat apoi soţia lui. Ambii au fost duşi la ambulanţe pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Dan Vătău, UPU-SMURD Mureş: "O să fie momentan transportate la UPU pentru investigaţii. Sunt conştiente, cooperante, dar rămâne de văzut bilanţul când ajungem la UPU".

Martoră: "Când am intrat în casă am auzit o lovitură ca şi la...ca la ceva metal. Când am ieşit am văzut maşina răsturnată şi maşina mea era cum este acum".

Martor"Poate i s-a făcut rău, nu pot să-mi dau seama. Şi nu cred că avea viteză. Cum a intrat, ce-a făcut, nu se ştie".

Se pare că cei doi bătrâni ar fi fost la cimitirul din localitate. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum maşina lor întoarce şi pleacă. Iar la câteva secunde după aceea şoferul face accidentul. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Doi bătrâni, la un pas de moarte în timp ce se întorceau de la cimitir. Mașina lor s-a răsturnat după ce s-a lovit de un alt autoturism