Antena Meniu Search
x

Mașină strivită sub TIR pe autostrada A1, în Hunedoara. Imagini dramatice cu momentul descarcerării șoferului - VIDEO

Imagini dramatice surprinse, în această după-amiază, pe autostrada A1, după ce un șofer de 31 de ani s-a înfipt cu mașina spatele unui TIR. Accidentul s-a produs în apropiere de localitatea Ilia, județul Hunedoara.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.06.2021, 15:41

Sursa: ISU Hunedoara Vezi și

Intervenție dificilă a echipajelor de prim-ajutor, în urma unui teribil accident produs pe autostrada A1, la kilometrul 377, pe sensul Ilia - Deva. 

Un tânăr de 31 de ani a rămas încarcerat într-o autoutilitară care s-a izbit violent de partea din spate a unui TIR. Impactul a fost teribil, iar imaginile de la fața locului arată dimensiunea dezastrului. Practic, toată partea din față a mașinii a fost distrusă și doar o minune a făcut ca șoferul să scape cu viață. El a fost descarcerat de pompieri, i s-au acordat îngrijiri medicale, fiind ulterior trasportat cu ambulanţa la UPU Deva.

Redăm mai jos, integral, comunicatul ISU Hunedoara:

"Pompierii Secţiei Ilia specializaţi în descarcerare şi prim ajutor au găsit pe autostrada A1, pe sensul Ilia - Deva, la km 377, un bărbat rănit încarcerat într-o autoutilitară care s-a izbit puternic de partea din spate a unui autotren. Echipele de intervenţie au acordat îngrijiri medicale şi au stabilizat şoferul autoutilitarei, în vârstă de 31 de ani, în timp ce se desfăşurau şi manevrele de descarcerare. Tânărul a fost extras din autovehicul în condiţii de siguranţă şi transportat cu ambulanţa la UPU Deva.În operaţiuni au fost implicaţi 6 subofiţeri ai Sectiei Ilia cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă tip B2. Circulaţie pe A1, pe sensul Ilia - Sebeș a fost pentru scurt timp întreruptă până la finalizarea operaţiunilor de salvare şi a măsurătorilor la locul accidentului".

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Iulia Pop -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Mașină strivită sub TIR pe autostrada A1, în Hunedoara. Imagini dramatice cu momentul descarcerării șoferului - VIDEO