Antena Meniu Search
x

Video Maşini făcute praf după ce autospeciala de poliţie a "zburat" pe contrasens, lovită de un şofer neatent. Trei răniţi au ajuns la spital

O maşină de poliţie a fost implică, luni după-amiază, într-un accident rutier petrecut între Deva şi Hunedoara. În urma impactului, un agent şi un elev al Şcolii de Poliţie din Câmpina, dar şi un bărbat de 73 de ani, care a produs accidentul au fost răniţi.

de Redactia Observator

la 02.08.2022, 08:12

Vezi și

Autospeciala de poliţie, care mergea la un eveniment, circula pe banda doi în momentul în care a fost acroşată de un bărbat de 73 de ani. Şoferul venea de pe un drum secundar şi nu ar fi acordat prioritate echipajului de poliţie. În urma impactului, autospeciala a ajuns pe contrasens, unde a fost lovită de o altă maşină, condusă de un bărbat de 46 de ani.

Maşină de poliţie, implicată într-un accident cu 3 răniţi

În urma accidentului, toţi conducătorii auto au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Maşini făcute praf după ce autospeciala de poliţie a "zburat" pe contrasens, lovită de un şofer neatent. Trei răniţi au ajuns la spital