Antena Meniu Search
x

Video Carambol cu 3 maşini în Arad: izbit din spate, un microbuz oprit la semafor a lovit alt vehicul, condus de o tânără. În total, 14 răniţi

Accident în lanţ la ieşirea din Arad, în acestă dimineaţă. Paisprezece persoane au fost rănite şi transportate la spital pentru îngrijiri, după un carambol între două microbuze şi un autoturism. Totul s-a întâmplat în zona unei intersecţii, după ce unul dintre şoferi, un bărbat de 41 de ani, a intrat în plin în coada de maşini care aştepta la semafor.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 01.08.2022, 13:44

Vezi și

"Accidentul s-a petrecut luni dimineaţă, puţin înainte de ora 8, pe Calea Aurel Vlaicu din Arad. Şoferul unui microbuz nu a frânat pentru că, cel mai probabil, circula cu viteză şi era şi neatent şi a intrat într-un alt microbuz, de transport persoane care era staţionat la semafor. Impactul a fost extrem de puternic, din moment ce vehicului de transport persoane a fost proiectat într-o a treia maşină, una mai mică, ce era condusă de o femeie în vârstă de 30 de ani", spune Iulia Pop, reporter Observator.

Accident cu 14 răniţi. Două microbuze şi o maşină s-au izbit la ieşire din Arad

"La locul evenimentului s-au deplasat de urgenţă echipe de salvatori din cadrul Detaşamentului de Pompieri arad, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, cu modul de descarcerare, cu o autospecială de transport victime multiple şi o ambulanţă SMURD de Terapie Intensivă. De asemenea, a fost cerut sprijinul salvatorilor de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Arad, care au trimis patru echipaje. 12 răniţi au fost imediat triaţi şi trimişi la spitalele din Arad, acolo unde au fost evaluaţi medical şi unde primesc şi acum îngrijiri de specialitate. Alte două persoane, de asemenea rănite, au primit ajutor la faţa locului. În acest caz, pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat, poliţia a deschis o anchetă şi face cercetări într-un dosar privind vătămare corporală din culpă", a precizat Iulia Pop, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Carambol cu 3 maşini în Arad: izbit din spate, un microbuz oprit la semafor a lovit alt vehicul, condus de o tânără. În total, 14 răniţi