Antena Meniu Search
x

Video Maşini făcute praf, după o depăşire periculoasă pe centura Sucevei: ''Vizibilitate zero, trebuie să fii nebun''

O manevră inconştientă a băgat trei oameni în spital, noaptea trecută. S-a întâmplat pe șoseaua de centură a Sucevei. Un şofer ar fi depăşit într-o curbă cu vizibilitate zero şi a intrat într-o maşină care circula regulamentar. Un al treilea conducător nu a mai putut frâna la timp şi a lovit şi el cele două maşini implicate în accident.

de Redactia Observator

la 10.12.2021, 10:02

Vezi și

Trei maşini făcute praf şi trei oameni răniţi. Bărbatul din imagini este singurul care nu a fost rănit în accident. A văzut cum celelalte două maşini intră în coliziune frontală şi, chiar dacă a frânat, a intrat şi el în carambol. 

''Depăşire pe linie continuă cu vizibilitate zero, trebuie să fii nebun! Deci, Passatul mergea normal, eu mergeam normal în spatele Passatului, ăsta vine din deal în depăşire, buff.''

Martorii au fost primii care au sărit în ajutorul victimelor

Imediat după impact, martorii au sărit în ajutorul celor trei victime.

Pe acelaşi subiect

''Era prins piciorul la băiat acolo şi i-am zis să nu se mişte că trebuie să vină ambulanţa.'' 

plt. adjutant şef Florin Nistor - ISU Suceava: Trei victime. Au fost extrase de către pompierii militari, cu ajutorul descarcerării mici şi celălalt echipaj. Au fost evaluate de echipajele de la SAJ și de la SMURD, predate şi transportate către serviciul UPU Suceava. Erau conştiente, cooperante.

Polițiștii suceveni au efectuat cercetări la fața locului, pentru a stabili exact cum s-a petrecut accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Maşini făcute praf, după o depăşire periculoasă pe centura Sucevei: ''Vizibilitate zero, trebuie să fii nebun''