Antena Meniu Search
x

Coincidenţă bizară: O femeie şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident la ieşire din Costineşti. Maria mai avusese un incident rutier în acelaşi loc, în vară

Coincidenţă de-a dreptul stranie pentru o femeie din Mangalia. Femeia şi-a pierdut viaţa, după ce a avut un cumplit accident rutier la ieșire din localitatea Costinești, pe DN39.

de Monica Palade

la 09.12.2021, 12:43

Maşina în care se afla a fost lovită de un camion. În urma impactului, Maria G. a rămas încarcerată şi s-a ales cu trumatism la membrele inferioare, traumatism abdominal și bazin. Din păcate, femeia s-a stins din viaţă câteva ore mai târziu la spital, informează Dobrogea TV.

Apel pe Facebook pentru găsirea familiei

În incidentul rutier, a mai fost rănit un bărbat, care a suferit un traumatism la membrul superior. Cei care au aflat despre moartea femeii, căruia îi spuneau simplu Doamna Maria, au făcut un apel pe Facebook pentru a-i găsi rudele. „ANUNT IMPORTANT! Astăzi a decedat doamna Maria G., din Mangalia, într-un accident de mașină. Corpul se afla la Morga Constanta iar poliția caută rudele pentru a le da cumplita veste. Rog cine are informații despre copii să ajute pentru a le face cunoscut. Dumnezeu să o odihnească în pace! Am revenit:Vă mulțumesc tuturor! Au fost găsiți copiii".

Mesajele au curs pe Facebook, din partea celor care au cunoscut-o: "Dumnezeu să o aibă în pază condoleanțe familiei și multă putere să puteți trece peste marea drere", "Condoleanțe, Dumnezeu sa o odihnească în liniște și pace!", "Doamne ce tragedie. Condoleanțe familiei!" "Dumnezeu sa o ierte pacat o femeie foarte bună la suflet", „Dumnezeu s-o odihnească în pace, colegă bună!”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Coincidenţă bizară: O femeie şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident la ieşire din Costineşti. Maria mai avusese un incident rutier în acelaşi loc, în vară