Antena Meniu Search
x

Video Mecanicul beat care a paralizat traficul feroviar avea o alcoolemie de 0,40 mg/l. Blocajul de la Feteşti ar putea dura zile bune

Un grav accident între două trenuri de marfă, în Staţia CFR Feteşti, a dat peste cap traficul trenurilor care circulă spre și dinspre litoral. Accidentul a avut loc noaptea trecută, atunci când mecanicul unei locomotive care transporta fier vechi şi care era băut ar fi adormit şi a depăşit semnalul de oprire de la intrarea în stație, apoi a intrat într-o altă garnitură. În urma impactului puternic, mecanicul locomotivei, dar şi şeful de tren au fost răniţi uşor.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 29.07.2021, 13:25

Vezi și

În continuare sunt manevre destul de greoaie şi riscante în acelaşi timp de a scoate de pe şine vagoanele. Vagoanele au peste 60-70 de tone, dar au fost transformate practic în nişte coli de hârtie în urma impactului. Sunt 14 vagoane care au deraiat şi care trebuie puse pe o linie separată în următoarele ore sau chiar zile.

Există posibilitatea ca traficul feroviar să fie redeschis în această zonă peste două sau trei zile. După ce vagoanele vor fi aşezate separat, cei de la CFR vor trebui să refacă întreg terasamentul şi liniile de înaltă tensiune.

Se lucrează intens cu o macara de mare tonaj pentru deblocarea şinelor. În toată această perioadă, trenurile personale dar şi cele marfare au două rute ocolitoare pe care să circule. De aici apar însă şi întârzierile de până la două ore şi jumătate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Mecanicul beat care a paralizat traficul feroviar avea o alcoolemie de 0,40 mg/l. Blocajul de la Feteşti ar putea dura zile bune