Antena Meniu Search
x

Reacţia Mega Image după accidentul cu 10 morţi din Ialomiţa: 'Suntem alături de familiile îndurerate'

Opt angajate ale magazinelor Mega Image din Bucureşti au murit în cumplitul accident din Sfântu Gheorghe, Ialomiţa. În urma accidentului, alte două persoane şi-au pierdut viaţa, ridicând astfel bilanţul la zece morţi.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 05.10.2019, 12:13

Victimele cumplitului accident din Ialomiţa erau angajate ale Mega Image
Victimele cumplitului accident din Ialomiţa erau angajate ale Mega Image - Observator

Opt angajate ale magazinelor Mega Image din Bucureşti au murit în cumplitul accident din Sfântu Gheorghe, Ialomiţa.

În urma accidentului, alte două persoane şi-au pierdut viaţa, ridicând astfel bilanţul la zece morţi.

Microbuzul spulberat de un TIR pe DN 2A, în localitatea Sfântu Gheorghe din Ialomiţa, transporta 16 angajate ale lanţului de magazine Mega Image.

Femeile din localitatea Munteni-Buzău (Ialomiţa) făceau naveta zilnic către magazinele Mega Image din Bucureşti şi plecau în fiecare dimineaţă la ora 05.00 de acasă pentru a ajunge la serviciu la ora 07.00.

Pe acelaşi subiect

"Anunțăm cu regret faptul că, în dimineața zilei de astăzi, am pierdut opt colegi și alti șapte sunt răniti în ceea ce a fost catalogat drept cel mai grav accident rutier din 2019. Din primele informații transmise de purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomița, accidentul a fost provocat de faptul că, șoferul TIR-ului a intrat pe contrasens, intrând în plină coliziune cu microbuzul în care se aflau colegii noștri. Suntem alături de familiile îndurerate și le vom sprijini în toate demersurile necesare", se arată într-o postare a Mega Image pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Reacţia Mega Image după accidentul cu 10 morţi din Ialomiţa: 'Suntem alături de familiile îndurerate'