Antena Meniu Search
x

Mesajul Patriarhiei Române după accidentul cu 10 morți din Ialomița

Patriarhia Română a transmis un mesaj, după cumplitul accident din Sfântu Gheorghe, Ialomița, în care zece oameni au murit, iar alți șapte au fost răniți.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 06.10.2019, 09:57

Accident cu 10 morți în satul Sfântu Gheorghe din Ialomița
Accident cu 10 morți în satul Sfântu Gheorghe din Ialomița - Facebook

Patriarhia Română a transmis un mesaj, după cumplitul accident din Sfântu Gheorghe, Ialomița, în care zece oameni au murit, iar alți șapte au fost răniți.

"Am aflat cu multă întristare de tragicul accident rutier petrecut în dimineaţa acestei zile de 5 octombrie în judeţul Ialomiţa, între localităţile Slobozia şi Urziceni, accident soldat cu 10 morţi şi 7 răniţi.

În aceste momente extrem de grele pentru familiile celor decedaţi, adresăm acestora sincere condoleanţe şi le încredinţăm de întreaga noastră compasiune. De asemenea, suntem sufleteşte alături de cei răniţi, aflaţi în spital, şi ne rugăm Milostivului Dumnezeu pentru vindecarea lor.

Mântuitorul Iisus Hristos, Cel înviat din morţi, să odihnească cu drepţii sufletele celor care şi-au pierdut viaţa în acest cumplit accident, iar familiilor îndoliate să le dăruiască alinare şi întărire sufletească", este mesajul transmis de Patriarhie.

Pe acelaşi subiect

Un microbuz în care se aflau 16 persoane a fost spulberat de un TIR, ieri, 5 octombrie 2019, la ora 05.00, pe DN 2A, în localitatea Sfântu Gheorghe din Ialomița.

În urma impactului devastator, zece oameni și-au pierdut viața.

Cei doi șoferi, Ștefan Cosmin (șoferul microbuzului) și Viorel Ștefan llie (șoferul TIR-ului), ambii în vârstă de 43 de ani, dar și Aurelia Chiriţă (31 de ani), Frusina Mirică (44 de ani), Gabriela Botea (41 de ani), Eugenia Drăgulin (51 de ani), Irina Matei (28 de ani), Alexandra Maria Badea (22 de ani) și Lucreţia Dan (58 de ani), toate angajate ale lanțului de magazine Mega Image, și-au pierdut viața în accident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Mesajul Patriarhiei Române după accidentul cu 10 morți din Ialomița