Antena Meniu Search
x

Mesaje sfâşietoare de adio pentru Gabi, studenta ucisă într-un accident la Cluj

Mii de oameni au fost impresionaţi de sfârşitul tragic al studentei ucise de prietenul ei în cumplitul accident de la Cluj. Prietenii şi rudele au postat sute de mesaje sfâşietoare de adio.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 24.01.2019, 09:35

Mii de oameni au fost impresionaţi de sfârşitul tragic al studentei ucise de prietenul ei în cumplitul accident de la Cluj. Prietenii şi rudele au postat sute de mesaje sfâşietoare de adio.

'Un înger în plus pe cer' sau 'Nu pot şi nu vreau să cred că este adevărat' sunt câteva dintre mesajele postate la fotografiile fetei de pe conturile de socializare.

Destinul Gabrielei, o tânără de 20 de ani, din Suceava, studentă la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor - Universitatea Babes Bolyai, s-a frânt brusc, în noaptea de 20 spre 21 ianuarie (luni spre marţi).

Gabi, aşa cum era cunoscută de prieteni, se afla pe scaunul din dreapta-faţă al maşinii ei, un Mercedes, iar pe locul şoferului se afla Ştefan Tudor Cârjă, un tânăr de 19 ani, din comuna Floreşti, judeţul Cluj.

Pe acelaşi subiect

Cei doi se deplasau către Cluj-Napoca, iar pe drumul dintre Gilău şi Cluj-Napoca, şoferul a accelerat puternic şi a pierdut controlul volanului.

Gabi Rîpan este studenta care şi-a pierdut viaţa în accidentul de la Cluj

'Îngerii să îţi vegheze somnul veşnic în ceruri'

Vestea morţii fetei de 20 de ani a îndoliat întreaga comunitate din Suceava, dar şi din Cluj-Napoca, acolo unde fata lucra la un salon de înfrumuseţare.

Sute de prieteni, colegi de facultate şi de liceu, cunoştinţe sau oameni simpli impresionaţi de tragicul accident au postate mesaje sfâşietoare de adio pentru Gabi Rîpan.

'Trist, foarte trist, s-a frânt un destin, o viata, câta durere si câta tristete. Nu am cunoscut-o, dar m-a bulversat frumusetea ei si destinul ei tragic', a scris o tânără care poartă acelaşi nume ca şi fata ucisă în accidentul de la Cluj.

'Așa de dureroasă este viața asta! Așa de ciudată! Drum lin, fată frumoasă!', a scris şi Magda.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Mesaje sfâşietoare de adio pentru Gabi, studenta ucisă într-un accident la Cluj