Antena Meniu Search
x

MESAJUL postat pe pagina de Facebook a lui Cristian POMOHACI, după ce s-a zvonit că fostul preot s-a SPÂNZURAT

O ştire falsă, potrivit căreia Cristian Pomohaci s-ar fi sinucis prin spânzurare, i-a alarmat pe numeroşii fani ai fostului preot.

O ştire falsă, potrivit căreia Cristian Pomohaci s-ar fi sinucis prin spânzurare, i-a alarmat pe numeroşii fani ai fostului preot.

Imediat, simpatizanţii lui Pomohaci au reacţionat pe pagina acestuia de Facebook. 

"Am vorbit eu cu părintele. Staţi liniştiţi că este bine!", a comentat Ştefan Adrian la o postare a fostului preot din 18 septembrie.

Pe acelaşi subiect

"Vă iubim, părintele nostru. Vrem dreptate pentru părintele", a scris altcineva pe contul de Facebook al lui Cristian Pomohaci.

"Un preot trebuie respectat că are harul de la Dumnezeu pînă moare alt fel te umpli de păcate și mori că un cîine....Doamne ajută Părinte să fii tare căci Dumnezeu o să-i judece pe fiecare așa după cum fac...", a comentat o altă fană.

Site-ul nationalisti.ro a publicat o ştire falsă potrivit căreia Cristian Pomohaci ar fi fost găsit spânzurat. După ce fanii lui Cristian Pomohaci au fost scandalizaţi, site-ul respectiv a revenit cu un update la ştirea iniţială, în care informa că un bărbat care semăna cu Cristian Pomohaci a fost găsit spânzurat, scrie cancan.ro.

Cristian Pomohaci, din judeţul Mureş, care este şi cântăreţ de muzică populară, este cercetat pentru că ar fi încercat să corupă sexual un adolescent de 17 ani, cazul fiind preluat de Parchetul General. Totul a fost surprins într-o înregistrare audio de 22 de minute, în care preotul încearcă să îl convingă pe adolescent să întreţină relaţii sexuale cu el şi chiar să mai aducă şi alţi tineri.

El a depus o cerere de autosuspendare din preoţie, invocând motive medicale.

Preotul Pomohaci a mai fost acuzat, în 2013, de practici neacceptate de Biserica Ortodoxă precum exorcizarea, primind canon să meargă o perioadă la Mânăstirea Afteia pentru a se căi pentru faptele sale.

La sfârşitul lunii iunie, Arhiepiscopia Ortodoxă de Alba Iulia a decis ca preotul Cristian Pomohaci să fie oprit de la slujire timp de 30 de zile, perioadă în care să îşi pregătească o apărare cu care să vină în faţa reprezentanţilor arhiepiscopiei pentru a demonta acuzaţiile de corupere sexuală a unui minor care i se aduc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » MESAJUL postat pe pagina de Facebook a lui Cristian POMOHACI, după ce s-a zvonit că fostul preot s-a SPÂNZURAT