Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Mi-a explicat că a leşinat". Filmul accidentului în care o şoferiţă a făcut praf 13 maşini parcate pe Şoseaua Mihai Bravu, în Bucureşti

Haos noaptea trecută pe o şosea din Sectorul 3 al Capitalei. 13 mașini parcate au fost lovite de o șoferiță care a pierdut controlul volanului. Totul s-a întâmplat la doar câteva minute după ce femeia plecase de acasă. Aceasta a declarat că i s-a făcut rău și că a rămas cu piciorul blocat pe accelerație.

de Eduard Marin

la 22.10.2024 , 10:40

Speriaţi de zgomotul infernal provocat de impact, locatarii au ieşit imediat din case şi au constat cu stupoare că maşinile din parcare erau făcute praf

13 maşini lovite de o şoferiţă, în Bucureşti. Femeia a rămas cu piciorul înţepenit pe acceleraţie

Femeia a pierdut controlul volanului când i s-a făcut rău şi a lovit, rând pe rând, toate maşinile care erau parcate. În total, 13. A apucat să meargă doar câteva sute de metri după ce a plecat de acasă, pentru că i s-a făcut brusc rău. A rămas cu piciorul înţepenit pe acceleraţie şi nu a mai putut controla maşina SUV pe care o conducea. Doar norocul a făcut ca niciun pieton să nu-i iasă în cale. 

Vezi și

"A fost o tipă, destul de tânara. Am putut să o întreb ce s-a întâmplat având în vedere că arăta foarte bine după accident şi mi-a explicat că a leşinat", a povestit un bărbat.

Pe acelaşi subiect

"Polițiștii rutieri au procedat la testarea persoanei în cauză, rezultatele indicate fiind zero pentru consumul de alcool, respectiv negativ pentru consumul de substanțe psihoactive", a declarat Andra Arsintescu, de la Brigada Rutieră.

Airbag-urile i-au salvat viaţa

În urma impactului, botul maşinii conduse de femeia de 39 de ani a fost complet distrus, iar şoferiţa a ajuns la spital cu răni uşoare datorită airbagurilor care s-au declanşat şi i-au salvat viaţa. Din fericire, aceasta se afla singură în maşină.    

Proprietarii maşinilor avariate au fost îndrumați de poliţişti să sesiseze Biroul de Accidente Ușoare. 

Eduard Marin Like
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Evenimente » "Mi-a explicat că a leşinat". Filmul accidentului în care o şoferiţă a făcut praf 13 maşini parcate pe Şoseaua Mihai Bravu, în Bucureşti