Antena Meniu Search
x

Mii de credincioşi continuă să vină la racla Cuvioasei Parascheva, chiar dacă hramul a trecut. Pelerinii încă aşteaptă cu orele pentru a se închina la moaşte

A trecut o săptămână de când a început pelerinajul la moaştele Sfintei Parascheva. Şi chiar dacă hramul a trecut, mii de credincioşi continuă să vină şi să se închine la raclă şi astăzi. Anul acesta a fost, de altfel, o prezenţă masivă a credincioşilor, la Iaşi. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 15.10.2022, 13:19

Vezi și

Vorbim până în acest moment, la o săptămână de când a început pelerinajul, de peste 223.000 de pelerini care au trecut deja şi s-au închinat la moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva.

Număr impresionant de pelerini la racla de la Iaşi

Vremea bună i-a adus pe oameni în număr mare, dar şi faptul că în ultimii doi ani au fost multiple restricţii. Vorbim despre un număr mare de persoane care încă aşteaptă la rând pentru a se închina. 

Unii oameni au 12 ore de când aşteaptă la coadă, 12 ore de rugăciune, ore care spuneau ei că au trecut uşor, pentru că acest lucru este tot ce şi-au dorit.

Pe timpul zilei, numărul pelerinilor este aşteptat să crească. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Mii de credincioşi continuă să vină la racla Cuvioasei Parascheva, chiar dacă hramul a trecut. Pelerinii încă aşteaptă cu orele pentru a se închina la moaşte