Antena Meniu Search
x

Militari ai Batalionului 30 Vânători de Munte, VICTIMELE accidentului din Argeş. Sunt EROI ai armate române, care au luptat în Kosovo şi Afganistan (VIDEO)

Un camion care transporta militari ai Batalionului 30 Vânători de Munte s-a răsturnat, joi după-amiază, într-o râpă, la Dâmbovicioara.

Un camion care transporta militari ai Batalionului 30 Vânători de Munte s-a răsturnat, joi după-amiază, într-o râpă, la Dâmbovicioara.

Militarii Batalionului 30 Vânători de Munte Dragoslavele sunt cunoscuţi sub denumirea de “Vulturii Carpaţilor” (Carpathians’ Eagles).

Batalionul a participat la misiuni în sprijinul păcii în Kosovo cu trei detaşamente  – ROFND XI, ROFND XII şi ROFND XIII, dar şi la misiuni pentru menţinerea păcii în Afganistan.

Pe acelaşi subiect

În 2014, Drapelul de luptă al Batalionului 30 Vânători de Munte Dragoslavele a fost decorat cu Ordinul Virtutea Militară- în grad de Cavaler.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Militari ai Batalionului 30 Vânători de Munte, VICTIMELE accidentului din Argeş. Sunt EROI ai armate române, care au luptat în Kosovo şi Afganistan (VIDEO)