Antena Meniu Search
x

ACCIDENT DEZASTRUOS în Argeş! TREI MORŢI şi nouă răniţi, după ce un camion cu militari de elită s-a prăbuşit într-o râpă. Şapte dintre răniţi au politraumatisme, dar sunt stabili

Un camion care transporta militari s-a răsturnat la Dâmbovicioara, fiind 3 morţi.

UPDATE - Cei şapte militari duşi la Spitalul Câmpulung în urma accidentului petrecut la Dâmbovicioara, vor fi transferaţi la Spitalul Militar Central, a declarat secretarul de stat pentru politica de apărare şi planificare, Mircea Duşa.

Update ora 00:35  - Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a declarat că şapte dintre militarii răniţi au fost transportaţi la spitalul din Câmpulung, ei având traumatisme cranio-cerebrale şi la membre, iar alţi doi au fost duşi la un spital din Braşov, cu leziuni uşoare.

”Toţi sunt cu politraumatisme, însă sunt conştienţi şi stabili”, a spus Bodog.

Update ora 00:06: Surse de la faţa locului anunţă că sunt trei persoane decedate, găsite fără semne vitale. Este vorba despre cei doi militari rămaşi încarceraţi în cabină şi de un al treilea găsit la zeci de metri de camion. Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat că motorul a căzut peste cei doi militari rămaşi încarceraţi în cabină.

Pe acelaşi subiect

Update ora 23:57: "Cele două victime care erau în drum spre Braşov au ajuns, sunt uşor contuzionate, sunt conştiente. Starea lor este stabilă! Din păcate, semnele nu sunt foarte bune pentru cei doi încarceraţi, încercăm să facem tot posibilul.", a declarat la Antena 3 Florian Bodog, ministrul sănătăţii.

Update ora 23:49: Şeful ISU Argeş a confirmat decesul unui militar. Acesta a fost găsit la 30-40 de metri de camion. În cabina camionului sunt încă încarcerate două persoane, ambele inconştiente. Camionul a fost asigurat, dar intervenţia de salvare e încă dificilă.

Update ora 23:47: NOI IMAGINI DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

Update ora 23:45: Alţi patru răniţi au ajuns la spitalul din Câmpulung, unde sunt evaluaţi. Toţi sunt conştienţi.

Update ora 23:33: Mihai Tudose, prim-ministru: "Sunt oameni care slujeau ţara şi nu au nicio vină că avem drumurile pe care le avem, fără parapeţi, înguste!" Nou şef al guvernului de la Bucureşti a anunţat că vineri va demara acţiunea de achiziţionare a unui elicopter care să poată interveni pe timp de noapte. Îna cest moment, nu există un astfel de aparat de zbor în România.

Update ora 23:32: Primele două victime rănite au ajuns la spitalul din Cîmpulung, în viaţă şi conştiente.

Update ora 23:25: Ministerul Apărării Naţionale a emis următorul comunicat: "Un autocamion având la bord 13 militari din cadrul Batalionului 30 Vânători de Munte a fost implicat într-un accident de circulație astăzi, 29 iunie, în jurul orei 21.55, în apropiere de localitatea Valea Urdei, județul Argeș.

Autocamionul, care era ultimul dintr-o coloană de patru vehicule militare, care se deplasau dinspre Cincu spre Câmpulung, s-a răsturnat în afara carosabilului.

Din informațiile primite până acum, trei militari aflați în cabina autocamionului au rămas încarcerați, echipele de intervenție fac eforturi pentru eliberarea lor.

Ceilalți zece militari, care se aflau în spatele camionului, au fost evacuați și le se acordă îngrijiri la fața locului, urmând a fi transportați de urgență la cele mai apropiate spitale.

Ministrul apărării naționale, Adrian Țuțuianu, secretarul de stat Mircea Dușa și generalul Nicolae Ciucă, șeful Statului Major General se află în deplasare către locul accidentului.

Conform procedurilor legale, a fost sesizat, Parchetul Militar. Din ordinul șefului Statului Major General, a fost instituită o comisie de cercetare administrativă care va investiga circumstanțele producerii incidentului. 

Vom reveni cu detalii, pe măsură ce acestea vor fi disponibile."

Update ora 23:16: Zece militari au fost scoşi din camion. Trei persoane sunt încă încarcerate în camionul căzut în prăpastie. Raed Arafat a declarat la Antena 3 că cel puţin o persoană a murit!

Update ora 23:10: Imagini dramatice au fost surprinse în zona accidentului. Numeroase ambulanţe au fost trimise la locul tragediei.

Echipele de intervenţie au fost mobilizate pentru a recupera militarii din camionul căzut la 40 de metri de drum, pe o pantă abruptă.

Sursa video: News.ro

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » ACCIDENT DEZASTRUOS în Argeş! TREI MORŢI şi nouă răniţi, după ce un camion cu militari de elită s-a prăbuşit într-o râpă. Şapte dintre răniţi au politraumatisme, dar sunt stabili