Antena Meniu Search
x

Dana, soţia lui Ilie Balaci, a venit de la Bucureşti în lacrimi: "Atât a iubit Craiova că a murit aici" (Video)

Dana Balaci a venit în grabă de la Bucureşti, la aflarea veştii că Ilie Balaci nu mai este. Ea nu şi-a putut stăpâni plânsul şi a spus tuturor cât de mult a iubit Craiova Ilie Balaci.

Dana Balaci a venit în grabă de la Bucureşti, la aflarea veştii că Ilie Balaci nu mai este.

Dana Balaci a venit în grabă de la Bucureşti, la aflarea veştii că Ilie Balaci nu mai este.

Ea nu şi-a putut stăpâni plânsul şi a spus tuturor cât de mult a iubit Craiova Ilie Balaci.

"Atât a iubit Craiova că a murit aici", a putut să mai spună soţia lui Balaci printre lacrimi, devastată de tragedia care a lovit familia.

Pe acelaşi subiect

Lorena, fata lui Ilie Balaci, a mărturisit şi ea că încă este în şoc după moartea tatălui său. Ea a povestit printre lacrimi că nimic nu prevestea o asemenea tragedie. Totuşi, Lorena spune că Ilie Balaci avea o presimţire sumbră, pe care a împărtăşit-o cu fiicele sale.

"Să ştiţi că lui tata îi era frică de moarte. Spunea că va muri tânăr. Tot timpul ne-a spus că el va muri tânăr şi-i spunea şi mamei că ar prefera să moară el înaintea mamei. Dumnezeu clar l-a iubit, pentru că l-a luat repede", a mărturisit Lorena.

Fostul internaţional Ilie Balaci a decedat, duminică, la Craiova, la vârsta de 62 de ani.

"În jurul orei 09.40, a fost anunţat apelul la 112. Imediat la locuinţa de familie a fotbalistului s-a deplasat un echipaj cu medic de la SAJ Dolj, care a găsit victima în stop cardio-respirator. Ulterior, s-a luat decizia de a mai trimite în sprijin la caz înca in echipaj SMURD cu medic. După executarea timp de mai multe zeci de minute a manevrelor de resuscitare (conform protocolului medical) a fost declarat decesul fotbalistului", a precizat ISU.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Dana, soţia lui Ilie Balaci, a venit de la Bucureşti în lacrimi: "Atât a iubit Craiova că a murit aici" (Video)