Antena Meniu Search
x

Misterul în jurul morţii româncei din Republica Dominicană. Tatăl fetei face dezvăluiri teribile

Se adânceşte misterul în jurul morţii româncei din Republica Dominicană. Tragedia a lăsat în urmă două versiuni diferite ale aceleiaşi poveşti. Tatăl Andreei Celea a vorbit cu reporterii Observator despre relaţia plină de violenţă a fiicei sale cu bărbatul acuzat că a ucis-o.

Vezi și

Se adânceşte misterul în jurul morţii româncei din Republica Dominicană. Tragedia a lăsat în urmă două versiuni diferite ale aceleiaşi poveşti. Tatăl Andreei Celea a vorbit cu reporterii Observator despre relaţia plină de violenţă a fiicei sale cu bărbatul acuzat că a ucis-o. El susţine că familia foarte bogată a tânărului ar fi încercat să-l ascundă ca să nu fie arestat. Presupusul criminal spune, însă, că este nevinovat.

Din Suedia, tatăl Andreei spune că iubitul fiicei sale este vinovat de moartea fetei de 21 de ani. Tânăra vorbea fluent cinci limbi străine şi voia să devină medic veterinar. Se gândea adeseori să-şi continue studiile în România. Pe Gabriel Villanueva l-a cunoscut în urmă cu exact doi ani. Dar fericirea ar fi fost de scurtă durată şi marcată de scandaluri şi ameninţări.

Tânărul acuzat de crimă face parte dintr-o familie bogată, care deţine cea mai mare clinică de înfrumuseţare din Republica Dominicană, susţine tatăl Andreei.

Avocaţii lui Gabriel Villanueva încearcă o răsturnare de situaţie. Susţin că Andreea Celea s-a sinucis. Însă mama româncei povesteşte că fiica ei era veselă şi sociabilă. Mai mult decât atât, încerca să-i dea o nouă şansă iubitului ei.

Anka Voicilă - mama româncei moarte: Voia să stea câteva zile cu el înainte de ziua lui de naştere. Ea voia să-l ajute, fiindcă el avea un trecut violent. Ne-a ameninţat că ne va omorî pe amândouă, anul trecut, pentru că eu am avut o mare influenţă în privinţa acestei separări.

Judecătorul va anunţa mâine dacă presupusul asasin al româncei rămâne în arest.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Misterul în jurul morţii româncei din Republica Dominicană. Tatăl fetei face dezvăluiri teribile