Antena Meniu Search
x

Moarte ŞOCANTĂ pentru un viitor preot în vârstă de 17 ani: şi-a prins capul într-un lift al Mănăstirii Putna!

Un seminarist în vârstă de 17 ani şi-a pierdut viaţa într-un mod groaznic chiar în pivniţa Mănăstirii Putna. Viitorul preot şi-a prins capul într-un lift pentru marfă şi a murit pe loc.

Un seminarist în vârstă de 17 ani şi-a pierdut viaţa într-un mod groaznic chiar în pivniţa Mănăstirii Putna. Viitorul preot şi-a prins capul într-un lift pentru marfă şi a murit pe loc.

Teribilul accident s-a petrecut la mănăstire chair în ajunul ceremoniilor religioase dedicate hramului lăcaşului de cult.

Sebastian Lungu, un elev de 17 ani al Seminarului Teologic Ortodox 'Sfântul Vasile cel Mare' din Iaşi, a murit luni, 14 august, la Spitalul de Neurochirurgie 'Prof. Dr. Nicolae Oblu'.

Conform medicilor, tânărul a cărui familie locuieşte în localitatea Golăieşti, a murit ca urmare a unor leziuni neurologice suferite în timpul unui accident produs într-o pivniţă a Mănăstirii Putna.

Pe acelaşi subiect

Sebastian se afla la Mănăstirea Putna din judeţul Suceava împreună cu alţi patru colegi de la Seminarul Teologic din Iaşi. Vineri, 11 august, în jur de ora 14.00, seminaristul care ajuta călugării de la bucătăria mănăstirii a coborât într-o pivniţă, să aducă nişte alimente. Tânărul s-a rănit grav după ce şi-a prins capul între barele liftului de marfă.

Un echipaj SMURD l-a preluat pe adolescent şi l-a transportat la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Pe Facebook, rudele şi prietenii lui Sebastian au postat zeci de mesaje de condoleanţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Moarte ŞOCANTĂ pentru un viitor preot în vârstă de 17 ani: şi-a prins capul într-un lift al Mănăstirii Putna!