Antena Meniu Search
x

Scene SÂNGEROASE pe stradă! Un PREOT i-a tăiat gâtul unui bărbat, în faţa unei frizerii!

Un preot a fost reţinut de poliţişti după ce a atacat un bărbat, în faţa unei frizerii, şi l-a tăiat cu un cuţit. Victima a suferit răni la gât şi la o mână şi a ajuns de urgenţă la spital.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 10.08.2017, 13:41

Un preot a fost reţinut de poliţişti după ce a atacat un bărbat, în faţa unei frizerii, şi l-a tăiat cu un cuţit. Victima a suferit răni la gât şi la o mână şi a ajuns de urgenţă la spital.

Scenele sângeroase s-au petrecut ieri, în jurul orei 18.00, în faţa unei frizerii de pe strada Partizanilor din Şimleu Silvaniei. Preotul Nicolae Sarca, înarmat cu un cuţit, a alergat o femeie pe stradă în tentativa de a o înjunghia. Din fericire, femeia a reuşit să fugă, însă preotul a rămas în zonă şi şi-a căutat o altă victimă.

Un bărbat în vârstă de 75 de ani care a ieşit din frizerie a avut ghinionul de a intra în atenţia preotului cu intenţii criminale. Acesta din urmă s-a năpustit asupra lui şi l-a lovit cu cuţitul de mai multe ori, reuşind să îi provoace mai multe plăgi în zona gâtului şi pe mână.

Oamenii care au asistat la scenele şocante au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului a intervenit un echipaj de poliţie care l-a imobilizat pe preot.

În timp ce victima sa a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale, Nicolae Sarca a fost condus în faţa procurorilor, acolo unde a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de tentativă de omor.

Nicoale Sarca a fost preot paroh la biserica din satul Aleuş, comuna Halmasd, dar în urmă cu trei ani a demisionat, însă a rămas preot.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Scene SÂNGEROASE pe stradă! Un PREOT i-a tăiat gâtul unui bărbat, în faţa unei frizerii!