Antena Meniu Search
x

Video Mobilizare uriaşă pe Internet pentru găsirea lui Cronky. Puiul de cioară s-a pierdut de cei care l-au salvat din primele zile de viaţă

Internetul se mobilizează ca să găsească un animal de casă pierdut. Nu este un câine sau o pisică, ci o cioară. Pasărea domesticită a fost pierdută de doi turişti din Bucureşti în timp ce se aflau în vacanţă la Eforie Sud.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 04.08.2021, 22:19

Vezi și

Acum 3 luni, Cronky - un pui de cioară, şi-a găsit din întâmplare un cămin. Andreea şi Ion l-au salvat din hornul casei, după ce a căzut din cuib. 

Andreea Dinu, proprietar Cronky: "L-am hrănit, la 15 minute, am avut grijă de el, l-am încălzit, a stat o bună perioadă la veioză pentru că avea nevoie de căldură".

Cum nu puteau să-l lase singur, stăpânii au luat pasărea cu ei în vacanţă, în Eforie Sud. Acolo, sâmbăta trecută, Cronky s-a pierdut de noua lui familie.

Mobilizare pe Internet pentru găsirea unui pui de cioară

Pe acelaşi subiect

Andreea Dinu, proprietar Cronky: "Stătea cu noi la masă ca de obicei, stătea pe trepte, şi o pisică de pe magazia doamnei a văzut-o, stătea la pândă şi dădea să sară.Pasărea s-a speriat, au fugit şi pisica şi pasărea, în spatele casei".

După ce căutările nu au avut succes, stăpânii lui Cronky au făcut afişe şi au bătut din uşă în uşă. Aşa au aflat că pasărea ar fi fost luată de nişte turişti din Bucureşti, pe care acum îi caută pentru a îşi recupera companionul.

Ion, proprietar Cronky: "Dacă e cazul de o recompensă, nu ştiu, vedem. Măcar să se găsească. Sau măcar să aibă grijă de animăluţ să nu rămână pe stradă sau în natură să nu se descurce, să moară de foame. Te ataşezi, şi de o pasăre, chiar dacă nu vorbeşte sau nu are gesturile cu care sunt obişnuiţi oamenii".

Pe Facebook, în nici o zi, postarea despre pierderea lui Cronky a strâns peste 100 de distribuiri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Mobilizare uriaşă pe Internet pentru găsirea lui Cronky. Puiul de cioară s-a pierdut de cei care l-au salvat din primele zile de viaţă