Video

Zeci de câini de rasă s-au întrecut în frumusețe la Iași, la Animal Fest, iar juriul a dat verdictul final

De Clara Mihociu.
Publicat: 04.07.2021, 08:05.
Actualizat: 04.07.2021, 08:45

Zeci de câini de rasă s-au întrecut în frumusețe la Iași, la Animal Fest, primul festival de acest gen organizat în pandemie. Şi unii dintre cei de pe margine au venit cu prietenii lor blănoşi, ca să le arate tuturor ce ştiu să facă.

Au fost emoţii mari pentru stăpânii celor 46 de câini înscrişi la concursul de frumusețe din Iaşi. Toţi s-au lăudat că au cel mai frumos animal de companie, însă juriul a dat verdictul final.

Și nu doar frumusețea a fost premiată, ci și abilitățile lor.

"Am invitat posesori de animale, iubitori de animale şi pe toţi cei care au tangeţă şi pe cei cărora le place viaţa, natura. Vom avea două zile pline cu concursuri, cu parade, cu demonstraţii, cu acordarea de premii, două zile în care sperăm ca participanţii să se simtă bine", a declarat Gerard Jităreanu, rector USV Iași.

Citește și:

Clara Mihociu, reporter Observator: "Cei care doresc, pot să plece de la acest bfestival cu prorpiul animal de companie, pentru că există un colţ special de unde se pot face adopţii. Spre exeplu, aceste două pisici, pui de pisică, sunt amândouă pregătite pentru a-şi găsi o familie".

Prima zi de festival s-a încheiat cu un spectacol oferit de câinii din dotarea polţiei ieșene.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.