Antena Meniu Search
x

Video Zeci de câini de rasă s-au întrecut în frumusețe la Iași, la Animal Fest, iar juriul a dat verdictul final

Zeci de câini de rasă s-au întrecut în frumusețe la Iași, la Animal Fest, primul festival de acest gen organizat în pandemie. Şi unii dintre cei de pe margine au venit cu prietenii lor blănoşi, ca să le arate tuturor ce ştiu să facă.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 04.07.2021, 08:45

Vezi și

Au fost emoţii mari pentru stăpânii celor 46 de câini înscrişi la concursul de frumusețe din Iaşi. Toţi s-au lăudat că au cel mai frumos animal de companie, însă juriul a dat verdictul final.

Și nu doar frumusețea a fost premiată, ci și abilitățile lor.

"Am invitat posesori de animale, iubitori de animale şi pe toţi cei care au tangeţă şi pe cei cărora le place viaţa, natura. Vom avea două zile pline cu concursuri, cu parade, cu demonstraţii, cu acordarea de premii, două zile în care sperăm ca participanţii să se simtă bine", a declarat Gerard Jităreanu, rector USV Iași.

Clara Mihociu, reporter Observator: "Cei care doresc, pot să plece de la acest bfestival cu prorpiul animal de companie, pentru că există un colţ special de unde se pot face adopţii. Spre exeplu, aceste două pisici, pui de pisică, sunt amândouă pregătite pentru a-şi găsi o familie".

Prima zi de festival s-a încheiat cu un spectacol oferit de câinii din dotarea polţiei ieșene.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Inedit » Zeci de câini de rasă s-au întrecut în frumusețe la Iași, la Animal Fest, iar juriul a dat verdictul final