Antena Meniu Search
x

Momentul când este aruncată şi Alexandra în faţa metroului. Încercând o diversiune, criminala a început să urle "Mi-ai furat banii" (Video)

Imagini halucinante au fost date publicității, în care apare Alexandra, prima victimă a Magdalenei Șerban.

Momentul când este împinsă și Alexandra, fata care a supraviețuit gestului criminal al Magdalenei Șerban (Video)

Imagini halucinante au fost date publicității, în care apare Alexandra, prima victimă a Magdalenei Șerban, femeia care a ucis o tânără în stația de metrou Dristor, împingând-o în fața metroului.

Tânăra este luată total prin surprindere, dar reușește uimitor să-și recapete echilibrul, chiar dacă Magdalena Șerban o împinge puternic și a doua oară. Tânăra se oprește la un centimetru de liniile de tren, evitând printr-o minune să cadă în fața metroului.

Pe acelaşi subiect

În acel moment, când a văzut că n-a reuşit s-o arunce pe şine, femeia criminală a încercat o diversiune, ţipând ca din gură de şarpe că tânăra i-ar fi furat banii.

"Femeia respectivă, care a împins-o, tot îi spunea "mi-ai furat banii, mi-ai luat banii" şi arăta către buzunar, cetăţenii o tot întrebau pe Alexandra dacă i-a furat banii femeii. N-au avut nici măcar minimul de spirit civic să le ţină acolo pe amândouă şi să sune la 112", povesteşte socrul fetei.

Din păcate, Alina Ciucu nu a fost atât de norocoasă, pentru că ucigașa și-a luat măsuri de siguranță atunci când a atacat-o, lovindu-și victima chiar și cu piciorul în cap, atunci când încă mai avea șanse să se salveze de pe șine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Momentul când este aruncată şi Alexandra în faţa metroului. Încercând o diversiune, criminala a început să urle "Mi-ai furat banii" (Video)