Antena Meniu Search
x

Magdalena Şerban ar fi dezvăluit motivul pentru care le-a împins pe fete la metrou. Semănau cu cineva care i-ar fi făcut mult rău

Magdalena Şerban, femeia care a împins-o spre moarte pe Alina Ciucu, o tânără de 25 de ani şi a încercat să omoare o altă fată, ar fi dezvăluit motivul.

Magdalena Şerban, femeia care a împins-o spre moarte pe Alina Ciucu, o tânără de 25 de ani şi a încercat să omoare o altă tânără în acelaşi fel, ar fi dezvăluit motivul pentru care a făcut gestul criminal.

Potrivit anchetatorilor, în timp ce se afla în Spania, a fost exploatată de o femeie care are trăsături asemănătoare cu tinerele pe care Magdalena Şerban a încercat să le omoare.

Astfel, femeia ar fi văzut în fiecare dintre victimele sale persoana care ar fi obligat-o să facă lucruri groaznice şi a vrut să se răzbune. Potrivit anchetatorilor, Magdalena Şerban a declarat că ar fi făcut şi plângeri în acest sens, la poliţia spaniolă, dar această informaţie încă nu este confirmată.

Pe acelaşi subiect
Magdalena Şerban ar fi dezvăluit motivul pentru care le-a împins pe fete la metrou

Femeia suspectă de comiterea crimei de la staţia de metrou Dristor a fost prinsă de poliţişti în această dimineaţă şi reţinută pentru 24 de ore. Ea a împins o tânără de 25 de ani spre moarte, pe șinele de tren și a încercat să omoare o altă fată, în staţia Costin Georgian.

"Nu se aştepta să fie găsită. Era îmbrăcată la fel ca în descriere. Lipsea doar eşarfa. A spus că a aruncat-o pentru că îi era cald când a ieşit de la Dristor. Iniţial, a refuzat că să urce în maşina de poliţie. A avut o reacţie un pic ostilă. Solicita să fie dusă cu o maşină inscripţionată. Pe traseul de deplasare a fost liniştită. A devenit la un moment dat agitată şi a trebuit să îi imobilizăm mâinile ca să nu rănească vreun coleg. Zece secunde a durat de la momentul împinsului până a venit metroul. Nu avea nimeni cum să sară în ajutor", au afirmat poliţiştii într-o conferinţă de presă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Magdalena Şerban ar fi dezvăluit motivul pentru care le-a împins pe fete la metrou. Semănau cu cineva care i-ar fi făcut mult rău