Antena Meniu Search
x

Momentul când un șofer a vrut să-l omoare pe Alex Filip: "Am realizat că voi fi făcut terci între două mașini!" (video)

Momentul când un șofer a vrut să-l omoare pe Alex Filip a fost filmat. "Am realizat că voi fi făcut terci între două mașini!", spune pilotul de raliuri care ieșise pe biciletă la o tură de antrenament, în Corbeanca.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 20.08.2020, 08:28

Alex Filip
Alex Filip a văzut moartea cu ochii - Captură video
  • Alex Filip a ajuns la spital, după ce a fost proiectat într-o mașină.
  • Pilotul de curse a povestit momentele de groază prin care a trecut.

Pilotul de Raliuri Alex Filip a fost lovit intenționat de o mașină, în Corbeanca. Era pe bicicletă și șoferul l-a șicanat, apoi l-a accidentat, intrând în el chiar în dreptul unei mașini care era staționată pe acostament. Momentul a fost filmat și din imagini se vede cum practic șoferul a vrut efectiv să-l omoare pe Filip, lovindu-l în cea mai periculoasă zonă de pe șosea.

Alex Filip a postat pe contul de Facebook imaginile surprinse de două camere de supraveghere, exact în momentul accidentului, și a povestiti prin ce a trecut.

"Oameni buni, absolut impresionant numărul mare de mesaje, reacții și distribuiri ale postării mele de ieri. Mă înclin!

Nu cred să fie ceva care să ma miște mai mult decât solidaritatea colectivă, mi-ați dat multă putere.

Pe acelaşi subiect

Am trecut prin clipe de spaimă și atunci când am realizat că voi fi făcut terci între doua mașini, dar și când m-am ridicat de pe jos, iar cu ochiul drept nu mai vedeam nimic.

Și toate astea amplificate de responsabilitatea creșterii unui copil de aproape 10 ani.

Mulțumesc fiecăruia-n parte pentru mesaje și reacții și am să vă țin la curent cu desfașurarea anchetei și a procesului. Nu, nu-l las! Un astfel de om poate accidenta pe oricine, fără să se gândească vreo secundă la consecințe. Și, din păcate, nu este singurul pe șoselele noastre...

Nu cred ca razboindu-ne, șoferi cu biciclisti, pietoni cu șoferi sau șoferi cu motocicliști vom ajunge vreodată la un ‘acord’. Știu șoferi responsabili (mulți au parcurs cu mine cursul de defensive driving), văd motocicliști cu creier sub cască, așa cum vad și bicicliști care înțeleg să respecte regulile de circulație și dacă dau la pedale, nu rezultă că au imunitate la Codul Rutier.

Dar, DA, exista și multe uscături și cred cu tărie că tot prin solidaritate putem, ușor-ușor, să-i mai cizelăm puțin.

Așa că voi continua campania de responsabilizare pe un ton decent și voi prezenta diferite situații de trafic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Zi faină și, te rog, condu defensiv! Pe fiecare ne așteaptă cineva acasă.

Alex.

*loc accident - sos. Unirii, sat Tamași, comuna Corbeanca, jud. Ilfov. - în Comuna Corbeanca, Ilfov."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Momentul când un șofer a vrut să-l omoare pe Alex Filip: "Am realizat că voi fi făcut terci între două mașini!" (video)