Antena Meniu Search
x

Șoferul care a ucis o fetiță și pe mama ei, lângă Pitești, a întors TIR-ul pe autostradă ca să scape de poliție

Șoferul care a ucis o fetiță și pe mama ei, lângă Pitești, a întors TIR-ul pe autostradă ca să scape de poliție. Aflase că e un filtru, iar el avea magnet pe tahograf.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 19.08.2020, 12:32

  • Șoferul de TIR e din Suceava și are 49 de ani.
  • Fetița ucisă de el avea doar un an și 9 luni.

Șoferul care a ucis o fetiță și pe mama ei, lângă Pitești, a întors TIR-ul pe autostradă ca să scape de poliție. Aflase că e un filtru, iar el avea magnet pe tahograf.

Un șofer de TIR din Suceava a ucis o fetiță de un an și 9 luni și pe mama ei, într-un accident cumplit pe A1, în apropiere de Pitești, marți dimineață devreme. Fetița și tânăra mămică de 25 de ani veneau spre București, în mașina condusă de soțul femeii și tatăl micuței, un BMW.

Tot spre București venea și camionagiul în vârstă de 49 de ani, dar a aflat, se pare că prin intermediul stației de comunicare prin care șoferii de TIR și transmit mesaje despre trafic, că urmează să treacă printr-un filtru al Poliției. Atunci a întors și a mers pe contrasens, apoi a vrut să vireze larg la stânga, să intre pe breteaua spre Slatina.

A fost momentul în care BMW-ul cndus de un tânăr de 30 de ani n-a mai putut evita impactul. Partea dreaptă a autoturismului s-a făcut praf, fetița, care era pe scaun special de copii, în dreapta spate, a murit fulgerător, decapitată. Mama ei a decedat în drum spre spital. Tatăl a ieșit singur din mașină, cu răni minore, dar șocat.

Șoferul de TIR a scăpat fără vreo zgârietură. Polițiștii au descoperit că el avea un magnet pe tahograf, ceea ce făcea să încalce și timpii legali de condus și viteza legală. Tocmai din cauza acestui magnet a întors, ca să evite filtrul și posibilitatea de a fi oprit și descoperit că încalcă legea.

Pentru magnet, polițiștii i-au aplicat o amendă de 9.000 de lei. A fost reținut 24 de ore cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Șoferul care a ucis o fetiță și pe mama ei, lângă Pitești, a întors TIR-ul pe autostradă ca să scape de poliție