Antena Meniu Search
x

Video Momentul dramatic în care un bărbat este omorât cu o piatra în Cogeleac: "Mamă, ce dă în ăsta de aici! Sunt nebuni!"

Un bărbat a fost omorât cu o piatră, în plină stradă, la Cogealac, Constanţa! Nenorocirea a avut loc după o răfuială cu bâte şi răngi între mai mulţi comercianţi din piaţă. Bărbatul a supravieţuit bătăii, dar a fost lovit în cap cu o piatră chiar când încerca să fugă cu maşina. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoţional. 

de Adrian Obreja

la 21.06.2022, 19:28

Vezi și

Martor: "-Mamă, ce dă în ăsta de aici!"

Alergat de mai mulţi indivizi înarmaţi cu bâte şi răngi, bărbatul se împiedică şi cade. Imediat, e înconjurat şi lovit fără milă până nu mai mişcă. Atacatorii însă nu se opresc.

Martor: "- Mamă ce îl încarcă, băă!"

Ucis în plină stradă

Pe acelaşi subiect

Apoi bătăuşii fug şi se alătură găştii care se înghesuie într-o maşină.

Martor: Au întors ăia din deal maşina, s-au urcat doi în portbagaj, dup-aia au plecat. Şi în portbagaj s-au urcat!

Maşina însă nu apucă să demareze. Un rival, fratele unuia dintre cei bătuţi crunt, pune mâna pe o piatră şi o aruncă spre fugari. Sparge geamul maşinii şi îl loveşte puternic în cap unul dintre pasageri, care începe să sângereze masiv. Nu are nicio şansă, iar prietenii îl abandonează în stradă.

Adrian Obreja, reporter Observator: Scandalul a avut loc chiar pe această stradă din centrul localităţii. Aici echipajele au găsit trei victime, dintre care una în stare foarte gravă, care a şi murit.

Claudia Tătărici, purtător de cuvânt SAJ Constanţa: O victimă în stop cardio-respirator, la care s-au început manevrele de resuscitare, dar din păcate fără răspuns. O victimă cu traumatism cranian conştient şi o victimă cu traumatism toracic.

Toţi bătăuşii sunt comercianţi la piaţa din Cogealac. Scandalul a pornit, după ce un grup de şase indivizi dintr-o comun din Tulcea, printre care şi bărbatul decedat, au venit cu bâtele la piaţă, cu gândul să alunge un grup de pieţari din alt judeţ, veniţi să vândă pepeni.

Martor: Şi o femeie! Ia uite-o, bă! Sunt nebuni!

Localnicii sunt zguduiţi de scandal. Îi ştiau pieţari paşnici.

Locanici: Au venit aici în piaţă, au venit vândut pepeni. Nebunie! Nebunie!

- De la ce să se fi luat? Ce-au avut de împărţit.

- Am înţeles că cu legumele şi fructele astea.

Cinci dintre bătăuşi au fost reţinuţi, inclusiv cel care a aruncat piatra. Va fi cercetat pentru omor.

Adrian Obreja, reporter Observator: Una dintre maşinile celor implicaţi în scandal este distrusă. geamuri sparte, urme de lovituri peste tot pe caroserie. În acelaşi timp criminaliştii au luat probe, au ridicat amprente pentru a-i putea identifica pe cei care încă nu au fost prinşi.

Zafer Sadâc, procuror: Mai avem o singură persoană pe care încă nu au reuşit să o audiem. 

Ceilalţi agresori sunt cercetaţi pentru tentativă la omor calificat şi tulburarea liniştii publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Momentul dramatic în care un bărbat este omorât cu o piatra în Cogeleac: "Mamă, ce dă în ăsta de aici! Sunt nebuni!"