Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Momentul exploziei dintr-un bloc din Suceava surprins de o cameră de supraveghere. Zeci de oameni au rămas fără case în pragul iernii

Momentul exploziei devastatoare, care a avut loc în această dimineaţă într-un bloc din Suceava, a fost surprinsă de o cameră de supraveghere a unui bloc vecin.

De Monica Palade la 05.12.2022, 18:04
Vezi și

În urma incidentului, patru oameni au fost răniţi, iar alţi 36 au fost evacuaţi după ce deflagraţia a distrus un apartament şi a avariat locuinţele din apropiere. În imagini se vede cum suflul puternic al exploziei dă de perete ușile la intrarea în bloc. 

Pagubele sunt însemnate: majoritatea apartamentelor din scara de bloc sunt afectate. Explozia a fost una foarte puternică, pereții au fost pur și simplu spulberați, inclusiv pereții comuni au fost avariați, informează reporterul Observator Angela Bertea.  

Explozia a avut loc, după ce bărbatul care locuia în apartamentul unde s-a produs deflagrația ar fi aprins lumina. Acesta ar fi fost proiectat în afara blocului. A ajuns la spital cu arsuri pe 80% din suprafața corpului. El va fi transferat la un spital din Iași. Tot la spital au ajuns soția bărbatului, dar și alți doi vecini afectați în urma incidentului. 

Filmul exploziei din Suceava

Pe acelaşi subiect

Alarma a fost dată în jurul orei 4. Panicaţi, oamenii au ieşit din case cum au putut mai repede. Primul care a venit în ajutorul victimelor a fost un pompier care locuieşte în zonă. 

Ilie Ștefăroi, pompier: Eram acasă, eram în concediu și dintr-o dată am auzit o bubuitură puternică, am ieșit pe geam și când am văzut dezastrul am luat câteva haine pe mine și am ajuns aici. 

Patru victime au ajuns la spital. Cei mai afectaţi au fost cei din apartamentul în care s-a produs explozia. 

MartorDoamna, din ce mi-au spus ei, era peretele peste ea căzut. Iar soțul ei, din cauza exploziei a fost aruncat de la etajul 3-4 în spatele blocului. 

MartorVecinul nostru l-a găsit jos, era conștient, dar nu puteai vorbi cu el, nu mai avea nici haine pe el .

Dan Teodorovici - Spitalul Județean Suceava: Un pacint de 61 de ani, cu arsuri pe 70-80% din suprafaţa corporală, gradul 1, 2 şi 3, politraumatizat prin cădere de la înălţime. 

40 de persoane au fost evacuate din blocul distrus de explozie. Pagubele sunt foarte mari. Sunt mai multe balcoane distruse, zeci de ferestre sunt sparte, iar peretele apartamentului de la etajul doi unde s-ar fi produs explozia e prăbuşit complet. 20 de mașini au fost avariate.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Momentul exploziei dintr-un bloc din Suceava surprins de o cameră de supraveghere. Zeci de oameni au rămas fără case în pragul iernii