Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care acoperișul unui bloc din Fălticeni s-a desprins și a căzut peste mai multe mașini, după o furtună puternică

Acoperișul unui bloc din Fălticeni s-a desprins și a căzut peste mai multe mașini aflate în trafic, după ce o furtună puternică a măturat orașul. Totul s-a întâmplat chiar în centrul municipiului.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 28.07.2021, 20:58

Vezi și

O șarpantă desprinsă de pe un bloc a căzut peste mai multe autoturisme, în municipiul Fălticeni, zona centrală. Din primele informații nu sunt victime. Intervin pompierii militari pentru dezafectarea și îndepărtarea elementelor de construcție. 

Imagini din timpul furtunii ce s-a abătut asupra Fălticeniului:

"În Dispeceratul ISU Suceava au fost recepționate un număr de 39 de apeluri pe 112, în urma fenomenelor meteo produse pe raza județului Suceava. Pompierii militari  intervenit la defrișări de arbori, stâlpi de iluminat public, evacuare apă din subsoluri, anexe și curți. De-asemenea au fost dezafectate și îndepărtate elementele de construcție care au căzut de pe blocuri și care au avariat mai multe autoturisme. Majoritatea intervențiilor au fost pe raza municipiului Falticeni(26), Liteni Moara(2), Preutești(2), Siret(1), Dolhasca(1), Boroaia(1), Vatra Dornei(1), Hârtop(2), Vulturești(1), Cumpărătura-Bosanci(1) și Hânțești(1). În unele localități, în sprijinul pompierilor militari au intervenit și Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență", a transmis ISU Suceava.

Pe acelaşi subiect

Județul Suceava, sub cod portocaliu de vreme rea

În județele Maramureș, Bistrița-Năsăud, Mureș, Harghita, Suceava, Neamț, Bacău, Botoșani, Iași și Vaslui vor fi perioade cu instabilitate atmosferică deosebit de accentuată, au anunțat meteorologii români. Vor fi vijelii puternice, intensificări ale vântului cu rafale de peste 70...80 km/h, frecvente descărcări electrice și grindină.

Pe alocuri aversele vor fi torențiale, iar cantitățile de apă vor depăși izolat 25...30 l/mp. Avertizarea este valabilă până pe 28 iulie, la ora 23:00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Momentul în care acoperișul unui bloc din Fălticeni s-a desprins și a căzut peste mai multe mașini, după o furtună puternică