Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care o fetiţă de 6 ani pe trotineta este spulberată de o maşină. Şoferul a fugit după impact, iar micuţa este în stare critică

O clipă de neatenţie a dus-o pe o fetiţă de şase ani din Vaslui sub roţile unei maşini. A ajuns cu trotineta în stradă, iar un şofer care mergea cu viteză a lovit-o în plin. Imediat după impact, bărbatul de la volan a fugit. Copila este acum în stare critică la spital.

de Redactia Observator

la 20.06.2023, 19:25

Vezi și

Fetiţa de şase ani nu avut nicio şansă să scape teafără, a intrat cu trotineta de pe o alee pe şosea. După ce a lovit-o, şoferul a accelerat şi s-a făcut nevăzut. Trotineta copilei era încă pe bara de protecţie a maşinii. În urma lui, copii şi adulţi au rămas şocaţi. "Am auzit o bubuitură, a ţipat un vecin. Maşina trecuse, s-a dus repede după colţ şi nu a mai văzut-o", spune un şofer. "Prima dată am văzut copiii că se uitau încolo, când m-am uitat în jos era întinsă aici pe trotuar. Am strigat la mama să sune la salvare, am dat să fug încolo să văd maşina, nu am mai apucat", spune un martor.

Şoferul s-a oprit la doi kilometri distanţă de locul accidentului

Şoferul s-a oprit la doi kilometri distanţă de locul accidentului. S-a întors, apoi, unde o lovise pe fetiţă, şi s-a predat poliţiştilor care făceau măsurători. Între timp, medicii încercau să readucă la viaţă copila care intrase cu trotineta pe şosea. "Au fost începute manevrele de resuscitare, fetiţa a răspuns pozitiv acestor manevre, după care a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, aceasta fiind ventilată mecanic şi intubată", a declarat Marius Stanciu, purtator de cuvânt SMURD Vaslui.

Fetiţa de şase ani a fost dusă cu elicopterul de la Vaslui la spitalul pentru copii din Iaşi. Locuitorii din zona unde a avut loc accidentul cred că în zonă ar trebui instalate limitatoare de viteză. Şoferul care a accidentat-o pe fetiţă este anchetat pentru vătămare corporală din culpă şi fugă de la locul accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Momentul în care o fetiţă de 6 ani pe trotineta este spulberată de o maşină. Şoferul a fugit după impact, iar micuţa este în stare critică