Antena Meniu Search
x

Fetiță de 6 ani, în stare gravă după ce a fost spulberată pe trotinetă de o maşină, în Vaslui. Șoferul s-a predat după ce fugise de la locul faptei

O fetiţă de şase ani a fost lovită de o maşină în timp ce mergea pe o trotinetă, într-o localitate din Vaslui. Iniţial, şoferul şi-a continuat drumul, dar a revenit ulterior la locul faptei. Copila a fost transportată la spital în stare gravă.

de Redactia Observator

la 20.06.2023, 18:05

Vezi și

Accidentul a avut loc la ieșirea din Vaslui, acolo unde fetița se cu o trotinetă. La un moment dat, copila a ieșit îm stradă și a fost lovită de șoferul care circula cu foarte mare viteză. Martorii au auzit o bubuitură mare și când au ieșit din curți au vâzut-o pe cea mică întinsă pe asfalt cu răni foarte grave. 

Șoferul a fugit imediat de la locul accidentului, târând sub mașină trotineta copilei

Șoferul a fugit imediat de la locul accidentului, târând sub mașină trotineta copilei. A decis să oprească după câțiva kilometri, a aruncat trotineta într-un șanț și s-a întors la locul accidentului, acolo unde polițiștii deja demarau cercetările la fața locului.

Bărbatul a fost reținut și dus la audieri. Cel mai probabil, va fi întocmit un dosar penal pentru vătămare din culpă și fugă de la locul accidentului. Fetița se află în stare gravă la spital, acolo unde medicii încearcă să-i acorde îngrijirile medicale de care are nevoie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Fetiță de 6 ani, în stare gravă după ce a fost spulberată pe trotinetă de o maşină, în Vaslui. Șoferul s-a predat după ce fugise de la locul faptei