Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care o motociclistă este lovită cu viteză de un SUV și aruncată pe maşina din faţă, pe un bulevard din Timișoara

O motociclistă care circula regulamentar a fost rănită, seara trecută, după ce a fost lovită de două mașini, pe un bulevard din Timișoara. O cameră de supraveghere a surprins imaginile care, avertizăm, au puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 28.03.2024, 14:57

Vezi și

Femeia a fost izbită din spate de o maşină condusă de un tânăr de 23 de ani și proiectată în autoturismul din fața ei. Momentul a fost filmat de o cameră de supraveghere.

Motociclistă izbită de o maşină şi proiectată în alta, pe un bulevard din Timişoara

Motocicleta a fost aruncată pe marginea drumului, iar femeia a ajuns rănită la spital.

"Un tânăr în vârstă de 23 de ani a condus un autoturism pe bld. Liviu Rebreanu, dinspre Aleea Sănătății înspre intersecția cu bld. Sudului, iar la un moment dat ar fi intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de către o femeie, care în urma impactului ar fi fost proiectată în autoturismul ce circula regulamentar în fața sa, condus de către un bărbat în vârstă de 35 de ani.

În urma impactului a rezultat o victimă, respectiv femeia de pe motocicletă, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale", au transmis reprezentanţii IPJ Timiș.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Momentul în care o motociclistă este lovită cu viteză de un SUV și aruncată pe maşina din faţă, pe un bulevard din Timișoara