Antena Meniu Search
x

Video Motociclistă izbită de o maşină şi proiectată în alta, pe un bulevard din Timişoara. A fost aruncată de impact pe marginea drumului

O motociclistă care circula regulamentar a fost rănită, seara trecută, după ce a fost lovită de două mașini. Accidentul a avut loc pe bulevardul Liviu Rebreanu din Timișoara. Femeia, care circula pe vehiculul cu două roți, a fost izbită din spate de un autoturism condus de un tânăr, de 23 de ani, și proiectată în mașina din fața ei. Motocicleta a fost aruncată pe marginea drumului, iar femeia a fost rănită. La faţa locului a ajuns repede o ambulanță care a dus-o la spital.

de Redactia Observator

la 28.03.2024, 08:09

Vezi și

O motociclistă a fost rănită miercuri seara pe o stradă din Timișoara. Motocicleta sa a fost lovit de o mașină, iar femeia a fost proiectată pe autoturismul ce circula regulamentar în fața sa.

Motociclistă izbită de o maşină şi proiectată în alta, pe un bulevard din Timişoara

Femeia a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

"Un tânăr în vârstă de 23 de ani a condus un autoturism pe bld. Liviu Rebreanu, dinspre Aleea Sănătății înspre intersecția cu bld. Sudului, iar la un moment dat ar fi intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de către o femeie, care în urma impactului ar fi fost proiectată în autoturismul ce circula regulamentar în fața sa, condus de către un bărbat în vârstă de 35 de ani.

În urma impactului a rezultat o victimă, respectiv femeia de pe motocicletă, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale", transmit reprezentanţii IPJ Timiș.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Motociclistă izbită de o maşină şi proiectată în alta, pe un bulevard din Timişoara. A fost aruncată de impact pe marginea drumului