Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Momentul în care un şofer trece pe roşu şi face praf două maşini care circulau regulamentar pe o şosea din Capitală

O cursă nebună pe străzile din Bucureşti s-a terminat violent. Un şofer care a trecut pe roşu, în mare viteză, a spulberat două maşini care circulau regulamentar. Trei oameni au ajuns la spital, iar automobilele au nevoie de reparaţii serioase. 

de Ana Maria Munteanu

la 21.09.2024 , 19:52

Filmările camerelor de supraveghere din zonă arată că şoferul ignoră total culoarea roşie a semaforului. Impactul este inevitabil. Scrâşnetul caroseriilor zdrobite s-a auzit la câteva străzi distanţă. 

Şoferul a ignorat complet culoarea roşie a semaforului

Autoturismul gri gonea pe această şosea. Venea din direcţia opusă şi, fără să respecte culoarea roşie a semaforului care îl obliga să oprească, a lovit în plin o altă maşină şi, ulterior, a ricoşat într-un taxi. 

Vezi și

Cei doi şoferi din maşinile care circulau regulamentar nu au avut nicio şansă să evite ciocnirea.

Pe acelaşi subiect

"Eu nici nu am apucat să trec intersecţia, că l-a luat şi l-a ricoşat şi l-a ricoşat direct în mine. A trecut pe roşu, în plin, în orice caz! Eu aveam verde, nu, galben, nu, nimic", a spus şoferul taxiului.

Şoferul care a provocat accidentul a ajuns la spital, la fel pasagera din maşina lui şi bărbatul care conducea maşina neagră.

Locuitorii din zonă spun că în această intersecţie au loc frecvent tamponări.

Poliţiştii spun că doar 5% dintre accidentele rutiere din România au loc noaptea,  însă, ele sunt şi cele mai violente.

Ana Maria Munteanu Like

Cred cu fermitate că jurnalismul de calitate ar trebui să fie de neclintit. Pentru asta fac tot ce îmi stă în putință să scot la iveală adevărul din orice “poveste”.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Momentul în care un şofer trece pe roşu şi face praf două maşini care circulau regulamentar pe o şosea din Capitală