Antena Meniu Search
x

Curs valutar

ANIMAŢIE. Cursă nebună spre moarte: Tânărul care a murit în Lacul Pantelimon a furat maşina părinţilor, după o ceartă. Se ia în calcul şi varianta sinuciderii

Tragedie, în această dimineaţă, în Capitală. Un tânăr de 25 de ani care nu avea permis de conducere, a furat maşina părinţilor şi a pornit într-o cursă nebună. A plonjat cu autoturismul în lacul Pantelimon şi în ciuda eforturilor medicilor, nu a putut fi salvat. Totul s-a întâmplat chiar sub ochii tatălui său, care ar fi sărit după el în apă, ca să-l ajute.

de Bogdan Dinu

la 21.09.2024 , 14:07

Sunt două ipoteze luate în calcul de poliţişti: fie este vorba de o sinuidere, fie este vorba de un accident. Părinţii tânărului povestesc că tragedia s-ar fi produs în urma unui conflict. Cei tei s-ar fi certat din cauza faptului că băiatul ar fi dorit să deţină un permis de conducere.

Într-un moment de neatenţie, tânărul s-a urcat la volanul maşinii părinţilor săi şi a pornit în viteză către Lacul Pantelimon, aflat la câteva sute de metri de locuinţă. În ciuda eforturilor depuse de medici, bărbatul nu a mai putut fi salvat. Primul care a intervenit a fost chiar tatăl său, care a încercat să ajungă în lac pentru a-l salva.

Autorităţile încearcă acum să ajungă la maşina scufundată, iar trupul victimei a fost deja transportat la Institutul de Medicină Legală şi este în curs o anchetă pentru a afla exact de la ce a pornit totul. 

Vezi și

Ce spune Poliţia

Pe acelaşi subiect

La data de 21 septembrie 2024, în jurul orei 10.10, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că un autoturism a căzut în lacul Pantelimon. 

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă. Din cauze ce urmează a fi stabilite, un tânăr în vârstă de 25 de ani, care conducea un autovehicul pe str. Peleș, a căzut cu autoturismul în lacul Pantelimon. 

Polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere împreună cu pompierii și o persoană civilă, au reușit extragerea celui în cauză, pe care l-au predat echipajului medical în vederea aplicării manevrelor de resuscitare. 

În pofida eforturilor depuse de către salvatori, tânărul a fost declarat decedat la fața locului. Din primele verificări, cel în cauză nu avea permis de conducere. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Bogdan Dinu Like

Zilnic am ocazia să văd ceva nou, să cunosc persoane și să aflu noi perspective. În fiecare zi am ocazia să caut răspunsurile la întrebările pe care, în anumite momente, și le pune o țară întreagă.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Cursă nebună spre moarte: Tânărul care a murit în Lacul Pantelimon a furat maşina părinţilor, după o ceartă. Se ia în calcul şi varianta sinuciderii