Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un TIR spulberă o maşină pe DN6. Şoferul autoturismului, care a vrut să evite un animal ce-i sărise în faţă, a murit la spital

Tragedie pe o şosea din Caraş Severin. Un şofer care ar fi vrut să evite un animal şi-a pierdut viaţa după ce maşina sa a fost lovită puternic de un TIR.

de Redactia Observator

la 03.12.2021, 12:23

Vezi și

Mastodontul care venea din spate nu a mai putut frâna la timp. În accident a mai fost implicat şi un microbuz. Vorbim despre acelaşi tronson de drum unde, la începutul săptămânii, 3 tineri şi un copil de 14 ani şi-au pierdut viaţa.

Autoturismul s-a făcut praf. Întreaga parte din spate a fost comprimată, pur şi simplu şi a ajuns peste şofer, care a rămas captiv în cuşca de fiare îndoite. "Detaşamentul de Pompieri Caransebeş a intervenit cu o autospecială SMURD, o autospecială pentru descarcerare şi un echipaj cu apă şi spumă. LA locul intervenţiei şoferul autoturismului era încarcerat, inconştient. A fost descarcerat şi predat echipajului SAJ", a declarat Daniel Cosor, ISU Caraş-Severin.

Bărbatul a murit la spital, din pricina rănilor severe

Bărbatul n-a mai putut fi salvat însă. A murit la spital, din pricina rănilor severe. Şoferul TIR-ului, un cetăţean polonez, spune că cel din faţă ar fi frânat brusc, pentru că ar fi vrut să evite un animal şi că n-a putut face nimic pentru a evita impactul. În aceeaşi situaţie s-a aflat şi şoferul microbuzului care se afla în spatele mastodontului: a călcat cu putere pedala de frână, dar n-a putut opri la timp şi a intrat în plin în TIR. Atât el, cât şi conducătorul autotrenului au scăpat însă cu răni uşoare.

Circulaţia a fost blocată zeci de minute pe Drumul Naţional 6, iar coloanele de maşini s-au întins pe câţiva kilometri pe ambele sensuri de mers, până când vehiculele au fost mutate, iar şoseaua a fost curăţată complet de cioburi şi fiare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Momentul în care un TIR spulberă o maşină pe DN6. Şoferul autoturismului, care a vrut să evite un animal ce-i sărise în faţă, a murit la spital