Antena Meniu Search
x

Video Un microbuz în care se aflau copii dintr-un centru de plasament, implicat într-un accident grav în Bacău. Vinovat ar fi chiar şoferul microbuzului

Şapte elevi au ajuns în această dimineaţă la spital după ce microbuzul şcolar în care erau a intrat într-o maşină. S-a întâmplat în comuna Nicolae Bălcescu din judeţul Bacău. Impactul a fost atât de puternic încât o persoană a rămas blocată în autoturism şi a fost nevoie de o echipă de descarcerare.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 02.12.2021, 13:48

Vezi și

Din fericire, cei 7 copii care sunt internaţi acum la Spitalul Judeţean din Bacău au doar răni uşoare, sunt în afara oricărui pericol, dar vor rămâne în spital pentru supraveghere şi analize complete. La spital a ajuns şi un bărbat în vârstă de 39 de ani, şoferul autoturismului implicat în accident.

Şoferul microbuzului ar fi de vină pentru producerea accidentului

Copiii au vârste cuprinse între 15 şi 17 ani şi erau duşi de microbuz de la centrul social unde erau cazaţi, la şcolile unde învăţau. Pentru producerea accidentului, ar fi de vină chiar şoferul microbuzului pentru că nu ar fi păstrat distanţa faţă de cealaltă maşină. La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje pentru că a fost vorba de victime multiple. A fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un microbuz în care se aflau copii dintr-un centru de plasament, implicat într-un accident grav în Bacău. Vinovat ar fi chiar şoferul microbuzului