Antena Meniu Search
x

Video Momentul izbucnirii incendiului din parcarea din Constanţa, surprins de un martor. Flăcările au luat proporţii uriaşe în doar câteva secunde

Momentul izbucnirii incendiului din parcarea unui bloc din Constanţa a fost surprins de o cameră de supraveghere. În doar câteva secunde, flăcările au luat proporţii uriaşe şi au urcat cu repeziciune.

de Monica Palade

la 16.12.2021, 14:20

Vezi și

Focul ar fi izbucnit de la două maşini în subsolul unui bloc de pe strada Prelungirea Nicolae Grindeanu, nr 6., puţin după miezul nopţii, dar s-a extins cu o repeziciune la altele.

250 de persoane evacuate, nouă au ajuns la spital

150 de apartamente se aflau deasupra parcării, iar de frica flăcărilor unii locatari s-au refugiat pe acoperiş. Planul roşu a fost activat după o oră. La faţa locului s-au deplasat 35 de autospeciale, autospeciale cu apă şi spumă, echipaje medicale, trei autospeciale de lucru la înălţime. Au fost alocate forţele de inspectoratele pentru situaţii de urgenţă şi de la două inspectorate limitrofe, Ialomiţa şi Călăraşi”.

250 de persoane au fost evacuate, peste o sută fiind coborâţi cu autoscările de pe acoperiş sau de la etajele superioare, iar nouă persoane, adulţi şi copii, au fost transportate la spital cu diferite afecțiuni, intoxicate cu fum sau arsuri.

În urma incendiului, 37 de maşini au fost avariate, 25 dintre ele aflate în parcare. Focul a fost stins după trei ore. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Momentul izbucnirii incendiului din parcarea din Constanţa, surprins de un martor. Flăcările au luat proporţii uriaşe în doar câteva secunde