Antena Meniu Search
x

Video Momentul prăbușirii unui copac uriaș peste o stație de tramvai din Iași. Câțiva călători se feresc în ultima secundă

Imagini dramatice surprinse astăzi în Iași. Vântul puternic a prăbușit un copac uriaș peste o stație de tramvai din Copou și doar o minune a făcut ca nicio persoană să nu fie rănită, fiind înregistrate doar pagube materiale. Momentul șocant a fost filmat de o cameră de supraveghere.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 28.03.2023, 14:41

Vezi și

După zile frumoase, cu temperaturi de până la 24 de grade Celsius, valorile în termometre au scăzut brusc, iar rafalele puternice de vânt au făcut prăpăd în mai multe zone din țară. La Iași, doar o minune a făcut să nu se producă o tragedie, după ce un copac uriaș s-a prăbușit în stația din Copou. 

Momentul prăbușirii copacului peste o stație de tramvai din Iași, filmat de camere

Arborele a căzut chiar în momentul în care un tramvai a sosit în stație. În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum câțiva călători se feresc în ultima secundă, urcând în mijlocul de transport în comun. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

În urma incidentului, firele de electricitate au fost rupte, iar circulaţia tramvaielor, oprită. 

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Clara Mihociu -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Momentul prăbușirii unui copac uriaș peste o stație de tramvai din Iași. Câțiva călători se feresc în ultima secundă