Antena Meniu Search
x

Video Vântul puternic a prăbușit un copac peste o stație de tramvai din Iași. Speriați, oamenii au fugit să se adăpostească

Vântul puternic face prăpăd în mai multe zone din țară. La Iași, din cauza rafalelor violente, un copac s-a prăbușit peste o stație de tramvai din Copou, blocând circulația zeci de minute. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, fiind înregistrate doar pagube materiale.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 28.03.2023, 14:40

Vezi și

Un copac a fost doborât de vânt azi dimineaţă peste o stație de tramvai din Iași, arborele rupând și o parte din gardul parcului Copou. Speriați, călătorii au început să se adăpostească.

Circulația tramvaielor a fost întreruptă zeci de minute

Martorii spun că ramurile au căzut peste câțiva ieșeni, dar și peste tramvaiul care oprise în staţie pentru a prelua călători. Din fericire, potrivit BZI, nicio persoană nu a fost rănită.

Circulația a fost întreruptă timp de 45 de minute.

Pe acelaşi subiect

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri, pentru a elibera carosabilul.

Iașul, sub cod galben de vânt puternic

Potrivit meteorologilor, în zonele de munte din județele Hunedoara, Caraș-Severin, Gorj, Sibiu, Vâlcea, Brașov, Argeș și Dâmbovița este cod roșu de vânt până la ora 14.00. La altitudini de peste 1800 m în Carpații Meridionali, va fi vânt puternic, cu rafale ce vor depăși 140 km/h. În Carpații Meridionali, de Curbură și în Munții Apuseni, la altitudini de peste 1500 m, este în vigoare o avertizare Cod portocaliu de vânt până la ora 23.00. Vântul va avea intensificări susținute, cu rafale de 120-140 km/h, va fi viscol puternic și vizibilitate foarte scăzută.

De asemenea, o avertizare cod galben de vânt vizează cea mai mare parte a Moldovei, local în Oltenia, sudul Transilvaniei și sud-vestul Munteniei, în intervalul 29 martie, ora 06 – 29 martie, ora 21. În aceste zone, temporar vor fi intensificări ale vântului, cu viteze de 55...60 km/h.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Vântul puternic a prăbușit un copac peste o stație de tramvai din Iași. Speriați, oamenii au fugit să se adăpostească