Antena Meniu Search
x

Momentul teribil în care o Toyota Land Cruiser spulberă un bătrân pe trecere, la Lețcani. Accidentul a fost filmat - VIDEO

Tragedie, în această după-amiază, la Leţcani, judeţul Iaşi, după ce o mașină a spulberat un bătrân de 84 de ani, care traversa regulamentar, pe trecerea de pietoni. Impactul, filmat de o cameră de supraveghere, a fost atât de puternic încât victima a fost pur şi simplu aruncată în aer.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 01.07.2021, 15:12

Vezi și
  • Imaginile au un puternic impact emoțional. 
  • Bătrânul de 84 de ani a murit după impact.

În înregistrare se vede cum omul se angajează în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni. În momentul în care ajunge la jumătatea drumului, o Toyota Land Cruiser îl lovește pe bărbat în plin, aruncându-l zeci de metri în aer. În urma impactului teribil, bătrânul nu a avut nicio scăpare. Ajunși la fața locului, medicii de pe ambulanță au efectuat manevre de resuscitare, însă nu l-au putut readuce la viață, fiind nevoiți să declare decesul.

Șoferul de 33 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ. Tânărul le-a declarat poliţiştilor că pur şi simplu nu a văzut victima traversând pe trecerea de pietoni. El a fost dus la audieri.

Dosar penal pentru ucidere din culpă după accidentul din Lețcani

În zonă, după accident, circulaţia rutieră s-a desfăşurat cu greutate timp de câteva zeci de minute. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Tronsonul dintre localităţile Iaşi şi Podu Iloaiei este cunoscut pentru numărul mare de accidente grave care au loc periodic. În zonă există mai multe treceri de pietoni, iar în ultimii ani localnicii au cerut insistent amenajarea unor pasarele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Momentul teribil în care o Toyota Land Cruiser spulberă un bătrân pe trecere, la Lețcani. Accidentul a fost filmat - VIDEO