Antena Meniu Search
x

Motociclist grav rănit de Monica Macovei, aflată la volan. Filmul accidentului: pe contrasens, într-o curbă, l-a izbit pe fostul angajat ISU care circula regulamentar

Un motociclist a fost grav rănit de maşina condusă de Monica Macovei, fost ministru al Justiţiei. În drum spre mare, Macovei ar fi intrat pe contrasens într-o curbă şi a lovit în plin motocicleta care circula regulamentar. Bărbatul de 56 de ani a fost dus la spital cu un elicopter SMURD. 

de Redactia Observator

la 08.10.2022, 19:33

Motociclist grav rănit de Monica Macovei, aflată la volan
Motociclist grav rănit de Monica Macovei, aflată la volan

Incidentul s-a petrecut puţin după prânz, la ieşirea din staţiunea 2 Mai. Monica Macovei era la volan şi se îndrepta către Mangalia. Într-o curbă, fostul ministru al Justiţiei n-ar mai fi reuşit să ţină drumul drept şi a intrat pe contrasens. A lovit în plin un motociclist şi l-a aruncat pe şosea, într-un parapet metalic. Bărbatul de 56 de ani a rămas nemişcat pe asfalt, iar motorul a luat foc. Salvatorii au chemat rapid în ajutor un elicopter SMURD. 

Motociclistul a ajuns la spital. Maşina Monică Macovei, grav avariată

"În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a motociclistului, care a fost transportat la spital", a declarat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța. Şi maşina Monică Macovei a fost grav avariată. Parbrizul s-a spart, iar capota a ajuns un morman de fiare.

Fostul europarlamentar a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero. Motociclistul este un fost angajat al ISU, în prezent pensionar. Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi trebuie să stabilească exact cum s-a întâmplat accidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Motociclist grav rănit de Monica Macovei, aflată la volan. Filmul accidentului: pe contrasens, într-o curbă, l-a izbit pe fostul angajat ISU care circula regulamentar