Antena Meniu Search
x

Update Un motociclist, pensionar MAI, a fost izbit de maşina condusă de Monica Macovei, între Mangalia şi 2 Mai. Bărbatul a ajuns la spital cu răni grave

Un motociclist de 56 de ani a fost grav rănit, sâmbătă după-amiază, între municipiul Mangalia și localitatea 2 Mai, într-un accident rutier. Bărbatul, fost angajat în cadrul MAI şi în prezent pensionar, a fost izbit într-o curbă de autoturismul condus de Monica Macovei, care deţine o proprietate în zona respectivă. Circulaţia rutieră în zonă este restricţionată, iar în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

de Redactia Observator

la 08.10.2022, 16:36

Motociclist lovit de maşina Monicăi Macovei, între Mangalia şi 2 Mai
Motociclist lovit de maşina Monicăi Macovei, între Mangalia şi 2 Mai - Facebook / Shutterstock (scop ilustrativ)

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 39, în zona localităţii Mangalia, s-a produs, sâmbătă după amiază, un accident rutier, în care au fost implicate un motociclist şi un autoturism condus de o şoferiţă în vârstă de 63 de ani. În urma primelor verificări, s-a constatat că femeia în cauză este Monica Macovei, iar bărbatul lovit - pensionar MAI. Testată cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ, în vreme ce motociclistul a fost transportat la spital.

Motociclist grav rănit, transportat la spital

„În urma impactului motociclistul a fost grav rănit, el urmând să fie transportat la spital. Circulaţia rutieră este restricţionată pe un sens şi se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei. Valorile de trafic sunt reduse în zonă la această oră. Se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a fost produs evenimentul rutier”, a transmis sursa citată de news.ro. A fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un motociclist, pensionar MAI, a fost izbit de maşina condusă de Monica Macovei, între Mangalia şi 2 Mai. Bărbatul a ajuns la spital cu răni grave